Eerste mogelijke PS Plus game voor december 2021 bekend

News
donderdag, 18 november 2021 om 17:00
sc6wu11f1637241737
We zijn pas halverwege november, maar nu is mogelijk al een game uitgelekt voor de PS Plus games van december 2021.
Maandelijks kijken we reikhalzend uit naar de bekendmaking van de nieuwe PS Plus games en proberen we dan ook alvast vooruit te kijken welke games een goede kanshebber zijn. Daarbij kijken we onder andere naar de games die precies gelanceerd worden op de datum dat de PS Plus games beschikbaar komen. Op die dag in december staan er nog geen nieuwe games op de kalender.
Ten minste, tot gisteren. Toen maakte Sony namelijk via een release date trailer bekend dat Heavenly Bodies op 7 december uitgebracht zal worden. Inderdaad, precies de datum van de nieuwe PS Plus games voor december 2021.

Dit is natuurlijk geen garantie, maar de kans is daarmee wel erg groot geworden dat Heavenly Bodies daadwerkelijk één van de nieuwe PS Plus games voor december 2021 gaat worden.

Heavenly Bodies gratis bij PS Plus?

Heavenly Bodies is een indie-game waarin je als astronaut uit de jaren '70 ruimtewandelingen maakt en in steeds lastiger wordende omstandigheden reparaties en andere activiteiten moet uitvoeren. De gameplay doet een beetje aan Octodad denken, waarbij je je armen, benen en handen apart kan besturen. Heavenly Bodies is zowel solo als in co-op te spelen en is speelbaar op zowel PS4 als PS5.
De nieuwe games voor PS Plus worden altijd op de eerste dinsdag van de nieuwe maand beschikbaar gesteld. Komende maand is dat 7 december. De aankondiging van de nieuwe games gaat daar altijd de woensdag daarvoor aan vooraf. Deze maand verwachten we dat dus op 1 december.

Populair Nieuws