Halo Infinite gaat Monster Energy wapens krijgen

News
dinsdag, 01 september 2020 om 15:00
halo infinite box artf1595497725
Microsoft is een opvallende samenwerking aangegaan voor Halo Infinite. In de langverwachte shooter kan je namelijk Monster Energy wapens gaan tegenkomen.
We moeten nog even geduld hebben voor Halo Infinite. Vorige maand is bekendgemaakt dat de game van 343 Industries pas in 2021 zal uitkomen, in plaats van aan het einde van dit jaar als launchgame voor de Xbox Series X.
Wanneer de game uitkomt zullen spelers wel aan de slag kunnen met speciale wapens. Microsoft is namelijk een samenwerking aangegaan met Monster Energy. De fabrikant van energiedrankjes zal de Master Chief gaan plaatsen op haar blikjes, terwijl in Halo Infinite wapens zullen verschijnen met een speciale Monster Energy skin. Klanten die Monster Energy blikjes kopen kunnen bovendien promotionele codes krijgen, maar die actie geldt voorlopig alleen in de Verenigde Staten. Dat bevestigd Microsoft via een blogpost.
halo infinite monster energy weaponsf1598960798

Andere samenwerkingen met games

Het is niet de eerste keer dat extern bedrijf een samenwerking aangaat voor een game. Eerder dit jaar begon ontwikkelaar Riot Games een samenwerking met het Saudi-Arabische project Neom voor League of Legends, maar dat werd al snel stopgezet. Het bouwproject is namelijk omgeven met controverse en na massale klachten van fans trok Riot Games de stekker uit de samenwerking.
Eerder werkte Microsoft ook al samen met een drankjesfabrikant. Voor de Game Awards werd namelijk een samenwerking aangegaan met Mountain Dew, Doritos en Halo 4. Met name de presentator van het evenement, Geoff Keighley, werd belachelijk gemaakt voor de overduidelijke sponsor van de show.

Populair Nieuws