Hades Xbox release bekendgemaakt tijdens E3 2021

News
zondag, 13 juni 2021 om 19:44
hades fisicof1609329648
Tijdens de Xbox Bethesda E3 2021 Showcase is de Hades Xbox release bekendgemaakt. De bekroonde titel uit 2020 komt op 13 augustus uit op Xbox-consoles. De roguelike verschijnt zowel op de Xbox One als Xbox Series X/S en krijgt een fysieke release.
De releasedatum van Hades voor de Xbox-consoles is bekendgemaakt. De game kwam in 2020 natuurlijk al uit op de Nintendo Switch en PC, maar nu is de game ook eindelijk voorzien van een releasedatum op de Xbox One en Xbox Series X. 13 augustus is de datum waarop de game verschijnt op de Xbox-familie consoles.
De game komt ook fysiek uit naast een digitale release natuurlijk. Een prijskaartje voor de game was tijdens de persconferentie niet te zien. Als deze vergelijkbaar is met die van de Nintendo Switch zal deze alleen wel redelijk meevallen. Dit maakt het dan ook een titel waar velen naar uitkijken die nog niet de kans hebben gehad om de bekroonde game te spelen.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.

Populair Nieuws

Laatste Reacties