Hades 2 heeft geen haast met grote updates

News
zaterdag, 18 mei 2024 om 15:00
hades 2
Hades verscheen officieel in 2020, maar was daarvoor al een tijdje in Early Access te spelen. Het eindproduct was een enorm succes, dus het is logisch dat ook Hades 2 voor Early Access kiest. Wie Hades 2 nu speelt hoeft alleen niet te verwachten dat de updates snel komen. 
Hades 2 is nog maar kort in Early Access te spelen, maar heeft nu al vrij hoge spelersaantallen. Die spelers dragen er de komende tijd aan bij dat de ontwikkelaars de game echt zo goed mogelijk kunnen maken door middel van updates. Maar Supergiant Games waarschuwt dat het even kan duren voor er grote updates komen.
Op de korte termijn zal de game vooral op kleine manier aangepast worden. Supergiant kijkt waar spelers misschien niet helemaal tevreden mee zijn en past die dingen aan. Zo wordt de game hopelijk ook beter voor spelers die nu al helemaal in hun nopjes zijn met Hades 2.
Na die kleine updates gaat het team zich richten op een grotere update, zo vertelt creative director Greg Kasavin aan PC Gamer. Wanneer het team bezig is met deze grote update, zullen er geen kleine updates uitgebracht worden. Early Access-spelers krijgen dus geen constante stroom van nieuwe features en content, maar weten tijdens content-droogtes wel dat er een grote update aan zit te komen.

Wanneer komt de eerste grote Hades 2 update?

Het is momenteel nog niet bekend wanneer de eerste grote update voor Hades 2 eraan komt. Wel heeft Supergiant al een thema voor die update in gedachten. Wat dat is wordt nog even stilgehouden, maar wie de game genoeg speelt kan hints ontdekken over wat de plannen zijn voor Hades 2.
Na de eerste grote update gaat het update-proces zich herhalen. Dat wil zeggen dat er eerst weer wat kleine updates zijn op basis van feedback. Daarna wordt het weer even stil rondom de game terwijl er aan een grote update wordt gewerkt. Dat proces blijft zich herhalen tot Supergiant de game af vindt.

Populair Nieuws