GTA Remastered Trilogy gameplay is gelekt

News
woensdag, 10 november 2021 om 11:30
gta iiif1625064679
Online zijn er verschillende beelden verschenen van gameplay voor de GTA Remastered Trilogy. Er worden verschillende gameplaybeelden gedeeld op platformen waaronder Reddit, maar ook YouTube. Rockstar zelf heeft nog geen officiële gameplay beelden gedeeld van de trilogie.
Binnenkort verschijnt de GTA Remastered Trilogy. Blijkbaar hebben een aantal spelers de game al eerder ontvangen, want er gaan nu beelden rond online waar gameplay van de drie games te zien is, terwijl Rockstar deze zelf nog niet naar buiten heeft gebracht. Het positieve is dat de beelden zeker niet teleurstellend zijn.

Wat voor gameplay is er te zien?

Er gaan verschillende beelden rond van de verschillende drie games. We zien bijvoorbeeld in een korte video CJ rondlopen door de stad, maar in andere langere video's zien we hele missies, waaronder een aantal van Vice City.
De beelden lijken dus te komen van mensen die de game eerder hebben ontvangen dan de officiële releasedatum. Het is niet de bedoeling dat dit soort beelden vroegtijdig naar buiten komen, voordat Rockstar zelf gameplay beelden naar buiten heeft gebracht en de game officieel gereleased is.
Dat de beelden nu naar buiten komen hoeft niet negatief te zijn voor Rockstar, spelers hebben nu een goed beeld van de Trilogy en aan de positieve reacties te zien zijn mensen misschien nu eerder van plan de game te pre-orderen of aan te schaffen, wanneer de game op disc uit komt.