GTA Online zet zelfgemaakte modi van spelers in het zonnetje

News
vrijdag, 16 september 2022 om 16:00
gta online community seriesf1663336334
GTA Online kent bijna een ongelimiteerde hoeveelheid aan content, dankzij de mogelijkheid om zelf modi te maken. Rockstar gaat de beste modi van spelers nu in het zonnetje zetten.
Creatievelingen kunnen helemaal los gaan in GTA Creator, de tool waarmee je zelf modi kan maken in GTA Online. Door de jaren heen zijn er een flink aantal creatieve pareltjes uit voortgekomen, die geliefd zijn bij de community. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij Rockstar.
De ontwikkelaar kondigt nu namelijk de Community Series voor GTA Online aan. Dit is een gecureerde playlist van modi die spelers zelf hebben gemaakt, die na verloop van tijd zullen rouleren. De lancering van de Community Series wordt nu gevierd door en twee keer zoveel dollar en RP voor uit te delen en een bonus van 200.000 dollar.
De wedstrijden voor de Community Series zijn te vinden op Legion Square, kunnen gestart worden via de map of je kan het Quick Join Menu gebruiken. De huidige playlist van de Community Series is hier te vinden.

Nieuwe mogelijkheden voor spelers

Om creatieve spelers aan te moedigen om nieuwe modi te maken, komt Rockstar nu ook met andere mogelijkheden. Vanaf nu kan je namelijk in Deathmatch Creator nieuwe game types maken en er is een nieuwe tutorial, zodat iedereen ermee aan de slag kan.
Na een lange frisdrank-oorlog is nu ook de strijd tussen eCola en Sprunk ten einde. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en in dit geval is dat eCola. Alle spelers krijgen daarom in GTA Online de eCola Chute Bag, een passende Varsity Jacket en twee petten van het merk.