GTA Online voegt autoshowrooms toe en Rockstar Games trakteert

News
vrijdag, 05 augustus 2022 om 15:30
gta online 7 21 2022 the criminal enterprises artf1658418253
In GTA Online kan je door een nieuwe update vanaf nu auto's kopen in autoshowrooms. Verder vallen er deze week ook weer bonussen te behalen bij verschillende missies om meteen het geld te verdienen voor nieuwe auto’s.
Naar aanleiding van de nieuwe Criminal Enterprises update van afgelopen week, zijn er nu in GTA Online autoshowrooms toegevoegd. Ga nu langs bij de Deluxe Motorsport Showroom van Simeon Yetarian of de Luxury Autos Showroom aan de overkant van Record A Studios. Bij Simeon zal je vijf tentoongestelde auto’s vinden en bij Luxury Autos zijn er drie voertuigen te bewonderen.
In de Showrooms kan je auto’s bewonderen die in GTA Online door Rockstar Games in de spotlight worden gezet en deze meteen kopen. Mocht je nog twijfelen over je keuze, is het doormiddel van deze nieuwe showrooms in GTA Online nu ook mogelijk om een proefrit te maken om te kijken of het voertuig wel echt iets voor jou is.
Legendary Motorsport blijft niet achter, die heeft namelijk ook een verassing deze week. Hier kan je de nieuwe BENEFACTOR SM722 kopen. Deze sportwagen met een open dak is vanaf nu beschikbaar in GTA Online. Verder laat Rockstar Games je nu ook een aantal voertuigen met korting kopen:
  • Utility Vests en Utility Tops – 50% korting
  • Pegassi Torero – 40% korting
  • Lampadati Viseris – 35% korting
  • Ocelot XA-21 – 35% korting
  • Declasse Weaponized Tampa – 35% korting
  • Bravado Half-track – 35% korting
  • Maibatsu Penumbra FF – 35% korting
  • Jobuilt Hauler Custom – 40% korting
  • Albany Hermes – 40% korting
  • Lampadati Novak – 40% korting

Deze week zijn er ook weer bonussen te behalen

Vanaf nu zijn er ook weer bonussen te behalen in GTA Online. Zo verdien je de hele week drie keer zoveel geld en RP met de Vespucci Job Remix. Ook als je een bunker hebt, heb je geluk. Bij het voltooien van Bunker Resupply Missions krijg je tweemaal het aantal supplies en als je een Bunker Ammu-Nation Contract of Bunker Research Mission voltooid geeft Rockstar Games je nog eens 200.000 dollar extra. Deze bonus van 200K wordt binnen 72 uur na het voltooien van de missies op je GTA Online account gestort.
Rockstar Games laat in hun newswire ook weten dat je bij het voltooien van elke Gunrunning, Night Club Warehouse, MC of Special Cargo Sell missie in de komende week, je nog eens een gratis paar 'White Beat Off Eearphones' kan krijgen. De sell missies kunnen daarbij vanaf nu ook in privé en Invite Only sessies uitgevoerd worden.