GTA Online staat helemaal in het teken van racen deze week

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 13:30
gta online open wheel racesf1653039434
Dit weekend is het weer tijd voor de Formule 1, maar ook in GTA Online is het weer tijd om te racen. Rockstar heeft namelijk wel heel mooie voordelen voor modi vol adrenaline.
Het is tijd om je auto nog even een goede beurt te geven en je racehandschoenen aan te trekken, want je kan deze week wel heel veel verdienen met verschillende races. Voor alle Land Races en Special Vehicle Races krijg je de komende dagen naar maar liefst vier keer zoveel dollars en RP! Ongeacht of je nu eerste wordt of laatste.
Wil je je liever racen als een echte Formule 1-coureur in GTA Online, dan kan je ook profiteren van het dubbele aantal beloningen voor Open Wheel Races en Premium Races. De Premium Races zijn nu ook een stuk toegankelijker, want de entry fee is deze week gehalveerd.
Heb je niet zoveel vertrouwen in je racekunsten en blijft je liever aan de zijlijn staan, dan kan je alsnog veel verdienen. Of verliezen. Het limiet dat je kan inzetten bij het wedden op races is namelijk tijdelijk verhoogd tot 10.000 dollar.

Nieuwe auto’s winnen om mee te racen

Ben je toe aan een nieuwe auto om mee te racen en zit je een beetje krap bij kas, dan kan je deze week weer aan aantal bolides gratis aan je verzameling toevoegen. Plaats je jezelf drie dagen op rij in de top 3 bij Pursuit Race Series, dan zal de Invetero Coquette Classic zonder kosten afgeleverd worden bij je garage. Bij de Test Track kan je ondertussen de Imponte Beater Dukes, Bravado Gauntlet Classic en Lampadati Casco naar hartelust uitproberen.
Voel je dat de sterren deze week op de juiste positie staan, dan kan je je geluk ook beproeven in het Diamond Casino & Resort. Daar heb je de mogelijkheid om de flitsende Dewbauchee JB 700W te winnen.