Halloween is gearriveerd in GTA Online met speciale game-modus

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 13:00
gta online judgment dayf1665136854
Halloween komt eraan en dat betekent dat het ook griezelige tijden worden in veel games. Zo ook in GTA Online, want Rockstar heeft een speciale game-modus toegevoegd.
In veel horrorfilms worden de slachtoffers opgejaagd door één of meerdere killers. Denk bijvoorbeeld aan films als Halloween, The Texas Chainsaw Massacre en Friday the 13th. Ook in GTA Online kan je nu de jager of opgejaagde worden in de nieuwe game-modus Judgement Day.
In de modus zijn er twee teams: Riders en Hunted. Riders beginnen met een LCC Sanctus motor, een double-barreled shotgun, extra leven, meer snelheid en verschillende vaardigheden. Hunted beginnen het potje ondertussen met helemaal niks en moeten zien te overleven tot aan het einde van de ronde.
Wel is het voor de overlevers mogelijk om wapens te vinden en de jagers te doden, al zullen ze na een korte periode vanzelf weer opstaan - behalve als de allerlaatste minuut is begonnen. Het wordt dus een spannend kat-en-muis-spel in Judgement Day, dat nu de hele maand lang te spelen is in GTA Online. En speel je het deze week, dan verdien je twee keer zoveel dollars en RP.

Speciale beloningen voor Halloween

Judgement Day is niet het enige spooky onderdeel aan de GTA Online deze maand. Je kan nu namelijk ook de War Mask claimen door deze week in te loggen in de wereld van Los Santos. En als je een Short Trip voltooit, dan krijg je de Gray Vintage Mask.
Speciaal voor Halloween keren er ook weer een aantal klassieke voertuigen terug. Tot en met 1 november kan je bij San Andreas Super Autos namelijk de LCC Sanctus, de Albany Fränken Strange en de Albany Lurcher kopen!