GTA V storing omdat Rockstar Game Service down is

  GTA V kampt met een storing. Gebruikers krijgen massaal de melding ‘Rockstar Game Services are unavailable right now’. Op Allestoringen.nl zijn verschillende meldingen te zien van mensen die de storing ondervinden. Het is onbekend hoe lang deze storing precies zal duren. Mogelijk kan het nog enkele uren duren voor de storing bij GTA 5 is verholpen.

  Vooralsnog is de oorzaak van de storing onduidelijk, al kan het te maken hebben met drukte op de servers. Zo wordt er al gespeculeerd dat door corona teveel mensen tegelijk het spel willen spelen. Dit valt te verklaren, gezien het spel eerder al veel bekijks trok.

  GTA V storing door overbelaste servers?

  De drukte valt te verklaren doordat GTA 5 voor PC op het moment gratis verkrijgbaar is via Epic Games. Daardoor kan het zijn dat het spel een te grote lading nieuwe mensen op de servers heeft die GTA 5 kosteloos willen spelen. Eerder raakte de Epic Games Store daardoor ook al overbelast. Wanneer de servers weer werken, kan jij ook het spel gratis uitproberen. Daarvoor hoef je alleen een actief account bij Epic Games aan te maken. Het spel kan dan gratis aan je library worden toegevoegd.

  Vooralsnog heeft Rockstar Games nog geen melding gedaan die de storing kan verklaren. Er is ook geen melding gedaan of Rockstar Games op dit moment aan de storing werkt. XGN.nl zal de storing rondom GTA 5 de komende tijd in de gaten houden.

  Dit artikel is op 31 juli 2020 bijgewerkt.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.