Grote Ziggo storing trapt Black Friday af

News
vrijdag, 26 november 2021 om 9:15
ziggof1677671421
Het is Black Friday, maar dat lijkt voor internetprovider Ziggo geen verschil te maken. Er is namelijk een grote Ziggo storing gaande volgens de gebruikers van Allestoringen. Via de melder worden tal van problemen gemeld.
Met inmiddels zo'n 350 meldingen zijn gebruikers niet blij met de diensten van Ziggo. Er zijn volgens gebruikers flinke problemen rondom de internetverbinding en het TV-netwerk. Volgens vele gebruikers is de verbinding momenteel niet mogelijk en zijn er mogelijke problemen.
Rondom het internet stamt 65 procent van de problemen. Daar komt nog een keer 18 procent bij als gekeken wordt naar de problemen rondom WiFi, terwijl ook rondom TV 18 procent van de meldingen binnen komt. De Ziggo Webcare krijgt op Twitter ook meldingen binnen van gebruikers.

Ziggo storing nog niet opgelost

Die zegt in sommige gevallen even mee te kijken om klanten verder te helpen. Voor nu is dit mogelijk de snelste oplossing voor de internet en TV-problemen van gebruikers. Hoe lang de problemen verder aanhouden, is momenteel dan ook nog niet duidelijk. Wanneer er meer informatie beschikbaar is, werken we dit bericht dan ook bij.

Populair Nieuws