De 5 beste Game Mania Black Friday aanbiedingen

Article
vrijdag, 26 november 2021 om 10:00
Het is Black Friday en ook Game Mania doet mee. Wij hebben de beste deals van Game Mania deze Black Friday voor je op een rijtje gezet.
Black Friday is de dag na Thanksgiving en in de Verenigde Staten de grote aftrap van het uitverkoop-seizoen. De laatste jaren doen we hier in Nederland graag mee met deze traditie en worden ook hier veel producten met flinke kortingen aangeboden. Ook Game Mania doet mee en heeft een flink aantal prima aanbiedingen. Let wel op dat het hier om speciale aanbiedingen gaat, waarvoor geldt, OP = OP. Je moet er dus snel bij zijn!
razer kraken x gallery hero 1500x10001f1637875410

Razer Kraken X

We beginnen dit overzicht met een fraaie Razer koptelefoon. Deze Razer Kraken X levert 7.1 surround sound, weegt slechts 250 gram en is aan te sluiten op vrijwel elke PC of console via een 3,5 mm kabel. Voor elke fervente gamer is deze headset een goede keuze voor een scherpe prijs. Waar deze headset normaliter een verkoopprijs heeft van 59,98 is hij nu bij Game Mania voor 39,98 te kopen.
nintendo20switch20mario20kart20811f1637876173

Nintendo Switch Neon Mario Kart bundle

Voor wie nog geen Switch heeft weten te scoren heeft Game Mania een mooie bundel in de aanbieding. In deze bundel zit naast de Switch met de bekende rood-blauwe joy-cons ook een download-code voor Mario Kart 8 Deluxe, een voucher voor 3 maanden Switch Online waarmee je online multiplayer spellen kan spelen en meer dan 100 (s)nes games kan spelen en een starterpack met een reistas, screen protector en lekker lange USB-C kabel waarmee je je Switch eenvoudig kan opladen terwijl jij doorspeelt.
fifa 22f1644930393

FIFA 22

FIFA22 is dé voetbalgame van het jaar. Ondanks dat er elk jaar wel weer geklaagd wordt over te weinig vernieuwing is de game nog steeds mateloos populair met enorme spelersaantallen die zicht online willen meten op het voetbalveld. Dat kan met het eigen team maar is misschien nog wel leuker met je zelf samengestelde FUT team. Hoewel Game Mania met de versies voor PlayStation en Xbox niet het goedkoopste is, is dat wel het geval met de Legacy versie voor de Nintendo Switch. Let wel, dit is dus een versie waar niet alle vernieuwingen zijn doorgevoerd, maar waar wel alle teams en spelers geüpdated zijn.
fallout shelter the board gamef1637877031

Fallout Shelter The Board Game

Wie kent Fallout Shelter niet? De gratis 2D game van Bethesda Game Studios waarbij je de leiding krijgt over je eigen Vault die je naar eigen inzicht mag proberen te laten floreren. In deze boardgame van FantasyFlight Games mag je met twee tot vier personen uitvechten wie het beste in staat is om de nieuwe Overseer te worden. Als officier bepaal jij waar je bewoners hun tijd aan besteden waarbij je de delicate balans tussen plezier en noodzaak moet zien te bewaren.
legend of zelda breath of the wild complete official guide expanded edition piggyback guides packshot1f1637877977

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - The Complete Official Guide Expanded Edition

Een hele mond vol, maar hiermee krijg je ook wel wat. Deze hardcover gids bevat ruim 500 pagina's vol met details, kaarten, referenties, concept art, uitleg over puzzels, praktische vechttips en nog veel meer, verpakt in een prachtig gouden omslag. Deze guide behandelt niet alleen het basisspel maar ook de expansies The Master Trials en The Champions’ Ballad. Deze Guide mag niet in je boekenkast ontbreken en is nu voor een prima prijsje bij Game Mania te koop.
Extra tip: wil je alvast online een kijkje nemen in dit boek? Dat kan, hier kan je namelijk alvast de eerste 100 bladzijden online inzien!

Populair Nieuws