Gamers gezocht voor nieuwe NTR-serie

News
donderdag, 02 juni 2022 om 16:00
xbox met controllerf1632480503
Gamen wordt nogal eens gezien als een nutteloze hobby, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Tenminste, dat wil de NTR bewijzen met een nieuwe serie. Maar daarvoor heeft de omroep jou misschien wel nodig.
Je denkt het misschien niet, maar je houdt er echte vaardigheden aan over als je goed wordt in gamen. Veel van die vaardigheden die geassocieerd worden met gamen en e-sports zijn zelfs nuttig in de samenleving, bijvoorbeeld voor een specifiek beroep. Als jij je afvraagt of jouw game-skills van pas kunnen komen op de arbeidsmarkt kan het zijn dat de NPO-omroep NTR naar jou op zoek is.

Serieus gamen

De omroep maakt namelijk een serie over gamen voor het YouTube-kanaal van NPO3. Daarin worden beroepen belicht waarin gaming van pas komt. Het is de bedoeling dat jongeren er via de serie achter kunnen komen wat voor beroep ze kunnen doen met hun game-skills.
Daarvoor wordt alleen nog gezocht naar jongeren die mee willen doen. Er wordt specifiek gezocht naar gamers tussen de 14 en de 18 jaar. Ben of ken jij iemand in die doelgroep, dan kun je de oproep voor het programma hieronder vinden.

WIL JIJ MEEDOEN AAN EEN NIEUWE SERIE OVER GAMEN?

Hey, ben jij ook niet te stoppen als je FIFA, Call Of Duty, Gran Turismo, Sims, Animal Farm, Fortnite, Minecraft, Bus Simulation speelt? Wij zoeken jou, want die game-skills kun je ook goed inzetten in ‘het echte leven’ en dat gaan we testen! Wist je dat bij veel beroepen jouw gametalent goed van pas kan komen? Daardoor heb jij misschien juist wel een streepje voor op de arbeidsmarkt. Benieuwd welk beroep bij jou past en welke skills je daarvoor nodig hebt? Geef je dan nu op voor een nieuwe YouTube-serie van NPO3. Samen met een bekende E-sporter of content creator onderzoeken we welk beroep, op basis van je lievelingsgame, de perfecte match voor jou is. Meld je nu aan als deelnemer en stuur je naam/leeftijd/favoriete game(s) naar [email protected] Eerst meer info? Vraag het de redactie via hetzelfde mailadres.

Tot snel!