Update - Rabobank storing trapt de donderdag af

News
donderdag, 11 november 2021 om 10:57
Bij de Rabobank is een enorme storing gaande. De Rabobank storing wordt massaal gemeld bij Allestoringen. Daar staat de teller inmiddels al op meer dan 9000 meldingen.

Update - Storing opgelost

Inmiddels lijken de problemen bij de Rabobank opgelost en zijn klanten weer vrij om naar hartenlust te bankieren.
De grote problemen bij de Rabobank zitten momenteel in het inloggen op het account. Zo melden gebruikers massaal. Ook iDeal lijkt momenteel niet goed te werken en ook met overboekingen zijn problemen. Rabobank zelf heeft de problemen nog niet erkend.
De problemen bij de Rabobank begonnen rond 10.30 uur en zijn in het laatste half uur alleen maar toegenomen volgens gebruikers. Zo zijn er inmiddels dik 10.000 meldingen binnengekomen via meldingsplatform Allestoringen. De Rabobank zelf heeft via sociale media inmiddels de eerste details over de storing gedeeld. Er zouden problemen zijn met het internetbankieren en de Rabobank App. Aangeraden wordt om op een later moment te proberen te bankieren.
Het is nog niet duidelijk hoelang de problemen aanhouden. Zodra hier meer duidelijkheid over is, werken we dit bericht uiteraard bij.

Rabobank storing is één van vele

Opvallend is dat het niet de eerste flinke storing van de week is. Woensdag was er namelijk ook een grote storing gaande, maar dan wel bij Solcon. De provider had rond het middaguur grote problemen met het leveren van haar diensten. De storing daar duurde zo'n 2 uur. Hopelijk kan de Rabobank haar problemen eerder oplossen dan dat.