De leukste berichten op sociaal media rondom de PS5 release

  De release van de PlayStation 5 kan je bijna niet ontgaan zijn. Vandaag was het dan eindelijk zover en kwamen de eerste modellen ons land binnen. Vanwege de hoge verwachtingen van de console, maar zeker ook vanwege de schaarste was hier op sociaal media veel om te doen. Daarom hebben wij speciaal voor jullie de leukste, grappigste, opvallendste sociaal media berichten rondom de release van de PlayStation 5 uitgelicht.

  Een exclusief kijkje achter de schermen

  We beginnen met een Tweet over de PlayStation 5 die eigenlijk alweer een paar maanden oud is, maar toch zeker niet in de overzicht mocht ontbreken. De tweet bevat een video die laat zien hoe het logo van de PlayStation 5 is ontworpen. Een prachtig ontwerp van Sony waar kosten nog moeiten lijken gespaard. We waren ook zeker niet de enige die deze video konden waarderen, in totaal werd die ruim 3,4 miljoen keer bekeken.

  Vette promotiestunt in Amsterdam

  Iets anders leuks rondom de release van de PS5 op sociaal media, wat je ook zeker niet gemist mag hebben kwam van PlayStation zelf. PlayStation heeft vanwege de launch day een vette promotie stunt in verschillende landen gemaakt. PlayStation had namelijk in verschillende landen een locatie voor even overgenomen. Hier gaven ze een vette lichtshow, helemaal in het teken van de PlayStation 5. In Nederland was de eer aan de A’DAM toren, gelegen aan het IJ in Amsterdam.

  PS5: vraag > aanbod

  De PlayStation 5 was vanaf donderdag 19 november dan eindelijk te koop, maar veel mensen visten alsnog achter het net. De vraag voor de PlayStation 5 is veel groter dan het aanbod en dus zullen veel mensen nog even moeten wachten. Erg vervelend allemaal natuurlijk, maar het zorgden op sociaal media wel voor de nodige hilariteit. Op onder andere Twitter verschenen vele leuke Tweets van mensen die hier de humor wel van in konden zien.

  PS5 al gespot in het Midden-Oosten

  Over het design van de PlayStation 5 was op sociaal media overigens ook veel te doen. Niet zoveel al bij het ‘wasmachinedesign’ van de Xbox Series S, maar helemaal onbesproken bleef het zeker niet. Zo werd het design vergeleken met de robotjes uit de Disneyfilm WALL-E, hadden veel mensen het apparaat al in hun huis gespot (als luchtverfrisser of iets dergelijks) en vonden sommige mensen de PlayStation wel erg lijken op een nieuwe schoolcampus. Maar de nieuwe PlayStation was stiekem ook al een paar keer gestopt in het Midden-Oosten.

  De 'slimme' PlayStation 5 life-hack

  Tot slot waren er ook mensen die de PlayStation 5 te duur vonden of geen zin hadden om te wachten. Voor deze groep mensen verscheen er op Twitter een slimme ‘life-hack’ waarmee je relatief goedkoop toch een ‘PlayStation 5’ in huis kan hebben.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.