Grote Game of Thrones dood is anders in de boeken

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 19:30
game of thrones danyf1638126606
Dat Game of Thrones vol zit met bloed, geweld en gruwelijke dood is wel duidelijk. Alleen gaan bepaalde dingen wel een stukje anders in de boeken. George R.R. Martin onthulde namelijk recent dat een bepaalde Game of Thrones dood wel wat anders gaat in de boeken.

Game of Thrones personage gaat heel anders dood in de boeken

In het boek 'Fire Cannot Kill a Dragon', wat over de productie van de serie gaat vertelde George R.R. Martin dat een aantal zaken compleet anders lopen in zijn boek. Eén van die zaken is de dood van onze grote vriendelijke reus, genaamd Hodor. De Game of Thrones dood heeft in de serie wel een kern van waarheid, maar in de boeken gaat dit toch net ietsjes anders.
game van george r r martin en fromsoftware heet elden ring 151514 1f1602172238
Ja, of dit nou een immens groot verschil zou hebben gemaakt in de serie weten we niet. Het klinkt op papier wel net iets geloofwaardiger dan hoe het in de serie is verlopen. De dood van Hodor in Game of Thrones is en blijft een gevoelige snaar, maar we hadden het kunnen verwachten. De show staat immers bekend om de hakbijl die meerdere publieksfavorieten heeft geraakt.

Dit is niet de eerste keer dat George R.R. Martin letterlijk een boekje opendoet over de serie. Eerder werd al bekend dat een aardig heftige verkrachting in Game of Thrones ook totaal anders was gelopen in de gelijknamige boeken.

Populair Nieuws