Griezelige horrorgame nu helemaal gratis te claimen

News
dinsdag, 23 augustus 2022 om 9:00
statisf1661183069
Kan je wel genieten van spanning en sensatie in een griezelige horrorgame? Dan hebben we goed nieuws, want op GOG kan je nu helemaal gratis STASIS claimen!
Webshops worden steeds vrijgeviger. Het beste voorbeeld is natuurlijk de Epic Games Store. Bijna elke week geeft de digitale storefront wel weer een gratis game of andere extra content weg. Maar EGS is niet de enige die daar de laatste tijd mee bezig is.
Op Good Old Galaxy, beter bekend als GOG, kan je namelijk ook geregeld gratis games vinden. Daar hoef je geen abonnement voor te hebben zoals met PlayStation Plus, je kan ze gewoon zonder kosten aan je collectie toevoegen en altijd spelen. Zo kan je nu helemaal gratis STASIS scoren! Het enige wat je nodig hebt is een GOG-account.

Griezelen in de gratis horrorgame

STASIS is ideaal voor spelers die wel van een potje griezelen houden, maar de game speelt anders dan veel andere horrorgames. De titel is namelijk een point and click, science-fiction horrorgame dat je bekijkt vanuit een isometrisch perspectief.
Je krijgt de controle over John Maracheck, die wakker wordt uit een lange winterslaap op een verlaten ruimteschip. Dat is een probleem, want John was onderweg met zijn vrouw en dochter, die nu vermist zijn. Dat is alleen niet het enige, want er zijn veel manieren waarop je dood kan gaan in STASIS. Bereid je dus maar voor op een wild avontuur in de ruimte!

Populair Nieuws

Laatste Reacties