Gratis Xbox Games with Gold voor oktober 2021 bekendgemaakt!

News
woensdag, 29 september 2021 om 9:30
hoverf1632899854
Het is bijna een nieuwe maand en dat betekent ook weer een nieuwe lijst aan gratis games op de Xbox consoles. Microsoft heeft nu alvast de gratis Xbox Games with Gold van oktober 2021 bekendgemaakt.
Voor Xbox spelers is het altijd een mooi moment wanneer het einde van de maand nadert. Microsoft maakt dan namelijk bekend welke gratis games er de komende maand gespeeld kunnen worden. Dat heeft de uitgever nu opnieuw lekker vroeg gedaan via Xbox Wire.
Eigenaren van een Xbox Series X en Xbox One kunnen vanaf 1 oktober aan de slag met stijlvolle game Aero en via backwards compatibility met Castlevania: Harmony of Despair. Die twee titels zijn beschikbaar tot en met 31 oktober om te downloaden.
Later in de maand komen daar nog een paar mooie titels bij in de vorm van Hover en Resident Evil Code: Veronica X. Die zullen namelijk beschikbaar worden om te downloaden vanaf 16 oktober. Tot die tijd kan je ook nog Mulaka van de Xbox Games with Gold september 2021 binnen halen.

Blij met de Xbox Games with Gold?

Wat vind jij van de nieuwe Xbox Games with Gold voor oktober 2021? Ben je blij met de selectie die Microsoft heeft gemaakt of had je liever andere titels willen zien? Naast Mulaka kan je tijdelijk ook nog de andere Xbox Games with Gold van september downloaden, dus als je dat nog niet hebt gedaan, wees er dan snel bij!

Populair Nieuws