Gratis The Last of Us Part 2 update voegt cheats en permadeath toe

News
dinsdag, 11 augustus 2020 om 17:40
the last of us part 2 ellief1588776399
Liefhebbers van The Last of Us Part 2 kunnen op verschillende manieren met de game aan de slag vanaf vandaag. De eerste, grote gratis update zorgt namelijk voor een aantal interessante functies, waaronder cheats en permadeath.
Heb je The Last of Us Part 2 al helemaal doorlopen en ben je op zoek naar een nieuwe ervaring om het avontuur nogmaals te beleven, dan hebben we goed nieuws. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft namelijk de eerste grote update voor de PS4 game vandaag uitgebracht.
De update zorgt onder andere voor meerdere manieren om de moeilijkheidsgraad te beïnvloeden. Zo kan je nu kiezen voor de Grounded modus, waarbij je echt moet zien te overleven. In de modus heb je geen HUD-elementen meer, kan je listen mode minder vaak gebruiken, krijg je meer schade en heb je toegang tot minder resources. Ben je echt op zoek naar een uitdaging, dan kan je in Grounded mode ook nog eens permadeath aanzetten, waarbij doodgaan letterlijk game over betekent. Er zijn Trophies te verdienen door de game uit te spelen met beide opties.

Cheats en filters voor The Last of Us Part II

Wil je juist een wat makkelijkere over meer over-the-top ervaring in The Last of Us Part 2, dan kan je ook verschillende cheats aanzetten. Zo kan je bijvoorbeeld opties aanzetten voor unlimited ammo, unlimited crafting resources en een one-shot one-kill cheat. Andere opties zorgen voor een wat meer bizarre ervaring. Denk daarbij aan slow-motion terwijl je mikt, de hele wereld spiegelen of helium audio. Bij die laatste klinkt het net alsof iedereen een helium ballon heeft ingeademd.
Door middel van filters kan je tot slot de wereld ook visueel aanpassen. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van de comic-stijl met dikke zwarte omlijningen, dan is dat nu mogelijk. Ook zijn er opties voor een 8-bit uiterlijk en extreme filters die de wereld omtoveren in een LSD-trip.

Populair Nieuws