'Gratis PS Plus games van december 2021 alweer gelekt'

News
woensdag, 24 november 2021 om 17:30
Volgens een Frans forum zouden gratis PS Plus games van december 2021 alweer gelekt zijn. Op deze site zijn al vaker mogelijke aankomende PS Plus games gelekt en tot nu toe klopte dit steeds.
Op de forum site genaamd Dealabs kunnen gebruikers informatie delen die onderbouwd is met bewijs. Op deze site zijn de mogelijke PS Plus games voor december gedeeld. De reden dat dit serieus wordt genomen komt, omdat de afgelopen tijd al vaker dit soort leaks op de site zijn verschenen en deze ook klopte.

Wat zijn de PS Plus games van december 2021?

Volgens de Franse site gaat het om de Challenger Edition van Godfall, Mortal Shell en LEGO DC Super Villains. Vooral opvallend is de Challenger Edition. Deze editie is namelijk momenteel nog niet uitgebracht. Het is dus de vraag of het een codenaam is, of dat er echt een nieuwe editie komt met deze naam.
We zitten nog in november dus het is nog steeds mogelijk om de november PS Plus games aan te schaffen. Dit duurt alleen niet lang meer, want het is al bijna december. Dan weten we ook of de leaks echt zijn of dat er opeens hele andere games aangeboden worden bij het PS Plus abonnement.
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties