Gratis PS Plus Essential games voor september officieel bekendgemaakt

News
donderdag, 01 september 2022 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de gratis PS Plus games voor september 2022 bekendgemaakt, nadat er eerder alweer een lek was geweest over de nieuwe gratis titels. Zit er iets voor jou bij?
Het is bijna een nieuwe maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus games. Ook deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games gratis claimen voor PS4 en PS5.
Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand en deze maand valt dat dus op de laatste dag van augustus. Het begint bijna traditie te worden, maar ook deze maand lekte de mogelijke line-up alweer uit, maar het is altijd weer spannend of dat lek dan ook klopt.
Het lek van deze maand kwam op naam van een oude bekende: zoals meestal tegenwoordig kwam Dealabs gebruiker billbill kun weer net voor Sony zelf met de mogelijke line-up op de proppen. Nu heeft ook Sony zelf de games voor PS Plus Essential voor komende maand bekend gemaakt

Gratis PS Plus games september 2022

Ook deze maand bleek bilbil kun het bij het rechte einde te hebben de line-up komt mooi overeen met zijn voorspelling. Dat betekent dat we vanaf volgende week dinsdag met de volgende games aan de slag kunnen:Tot 5 juli kunnen de PS Plus games van mei nog gescoord worden:
Tot dinsdag 6 september kunnen de gratis games van deze maand nog geclaimed worden. Dat waren:
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Om ze ook na september te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind september claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.
e43085a61168498e6785732fb95f76f88d9ed90d1f1661960161