Gratis PS Plus Essential games van september gelekt

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 12:00
playstation plus newf1655289162
Een nieuwe maand staat op het punt te beginnen, dus is het ook weer tijd voor de maandelijkse gratis games van verschillende aanbieders. De games die je in september met PS Plus Essential kunt claimen lijken nu gelekt. Een betrouwbare bron heeft een lijst geplaatst.
Binnenkort verwachten we een onthulling van de gratis PS Plus Essential games van september. Maar het lijkt erop dat deze games al bekend zijn. Dealabs-gebruiker billbil-kun slaat namelijk weer toe met een gelekt lijstje.
Volgens billbil-kun kunnen PS Plus-abonnees deze maand de games Need for Speed Heat, Toem en Granblue Fantasy: Versus claimen. Dat is momenteel nog niet bevestigd vanuit Sony. Maar billbil-kun lekt vaker games voor PS Plus, Game Pass en andere diensten en heeft tot dusver letterlijk altijd gelijk.

Wat waren de gratis PS Plus games van augustus?

Voordat je de bovenstaande games kunt claimen heb je nog even de tijd om de gratis games van augustus mee te pakken. Deze zijn namelijk nog tot 6 september te claimen. Het gaat om Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, Yakuza: Like a Dragon en Little Nightmares.
Een gratis PS Plus Essential game blijft nadat je hem claimt speelbaar zolang je een PS Plus abonnement hebt. Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.