Gratis PS Plus Essential games voor maart 2024 bekendgemaakt

News
donderdag, 29 februari 2024 om 9:00
playstation plus newf1655289162
Sony heeft de nieuwe games voor PS Plus Essential bekendgemaakt voor maart 2024. Deze maand krijgen abonnees maar liefst vier games in plaats van de reguliere drie!
Februari is een korte maand dus kunnen PS Plus abonnees al snel weer nieuwe games tegemoet zien. Eerder deze week wist Billbil-kun al te melden wat de eerste game deze maand zou gaan worden.

Sifu | PS4, PS5

Sifu is een gestyleerde beat'em up-game van de hand van Sloclap. Die studio ken je misschien ook van de al net zo stilistische game Absolver. Sifu speelt zich af in het hedendaagse China. Als zoon van de leider van een kung fu school wordt er veel van je verwacht.
Als je vader omgelegd wordt, ga je op jacht naar de aanvallers en schuwt daarbij het geweld niet. De game heeft een hoog John Wick gehalte, wat nog eens extra benadrukt wordt doordat John Wick bedenker Derek Kolstad een live-action versie van de game wil maken. Nou, veel meer aanbeveling heeft een game niet nodig!

EA Sports F1 23 | PS4, PS5

Er is eigenlijk geen beter moment te bedenken dan nu voor deze game. Dit weekeinde start het nieuwe Formule 1 seizoen en met F1 23 kan je het hele vorige seizoen naspelen, met alle nieuwe liveries van de teams. Ga je net als Max Verstappen voor de absolute winst, of denk je als Norris of Albon vanuit het achterveld naar voren te kunnen rijden? Laat maar zien wat je kan!

Hello Neighbor 2 | PS4, PS5

Er gebeuren rare dingen bij je buren en daar wil je het fijne van weten. Sluip het huis van je buurman binnen zonder gezien te worden. In dit tweede deel draait het niet alleen maar om je buren, maar het hele dorp Raven Brooks lijkt wel vol met verborgen geheimen. Dat wordt sluipen!

Destiny 2: Witch Queen | PS4, PS5

Sony heeft een extraatje deze keer: PS Plus abonnees krijgen een van de beste shooters voorgeschoteld: Destiny 2 Witch Queen. Witch Queen is een uitbreiding op Destiny 2, die gratis in de Store te downloaden is.
9380f82ab4383049bb204512a7b0d5398eeb8cd31f1709138143

PS Plus games van februari 2024

Wie de games van deze maand nog niet gescoord heeft, heeft daar nog een kleine week voor. Tot 5 maart zijn deze games nog beschikbaar:
Wie deze games voor die tijd claimt mag ze blijven spelen zolang zijn PS Plus abonnement loopt.