Gratis PS Plus Essential games voor augustus nu speelbaar

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 11:30
ps plus ps4 tras ps5f1601890176
Het is nog maar net augustus, maar het is nu al tijd om de PS Plus Essential games binnen te halen. PGA 2K23, Dreams en Death's Door zijn nu gratis te spelen voor PS Plus abonnees!
Augustus is begonnen en buiten is het nat. Topweer dus om binnen te gamen! Voor PS Plus abonnees is het daarom extra prettig dat vanaf nu de Essential games beschikbaar zijn om te spelen. Wie wordt er nou niet vrolijk van het kleurrijke Dreams van Media Molecule of lekker virtueel over de golfbaan te wandelen terwijl het buiten plenst?

PGA 2K23

Voel je de volgende Tiger Woods (zonder de rechtzaken) en neem het op tegen de groten der aarde in de PGA Tour. Met een tas vol clubs ga je van hole naar hole en anticipeer je met je swings op de wind en het terrein. Je kan meteen met een bestaande speler aan de slag of in MyPlayer aan de slag om je karakter gaandeweg steeds sterker te maken. Online of lokaal, de keuze is aan jou. In deze 2K23-versie kan je ook je eigen online community opzetten en tournooien of zelfs hele seizoenen organiseren. Maar natuurlijk kan je ook lekker casual spelen, of zelfs je eigen baan ontwerpen.

Dreams

Dreams is eigenlijk geen game te noemen. Het is een platform waarin je je creativiteit helemaal de vrije loop kan laten. Media Molecule, de makers van LittleBigPlanet, geven met Dreams de touwtjes uit handen en laten je de Play, Create, Share credo van de studio omarmen.
Ben je zelf niet zo creatief? Geen probleem. Speel gewoon de creaties van anderen en misschien krijg je wel inspiratie? MM zelf heeft in ieder geval het goede voorbeeld gegeven, samen met Dreams komt ook hun meest recente creatie, Tren naar PS Plus.

Death's Door

Iets minder vrolijk van toon is Death's Door. Niet dat deze game geen humor heeft, integendeel zelfs. De humor is alleen van een nogal duister type. In Death's Door ga je met zwaarden, pijl en boog en magie het avontuur aan in een klassiek isometrische setting. Je kan je skills verbeteren en dat is nodig ook, wil je de wereld weten te overleven. Mocht je daar in slagen, dan ontdek je de vele geheimen en bizarre verhalen van de bewoners, terwijl je hoop brengt bij de vele bijzondere karakters die je onderweg tegenkomt.

Nog meer games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium

De maand is nog maar net begonnen en Sony heeft nog meer in petto voor PS Plus abonnees. De bekendmaking van de volgende set games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium zal volgende week woensdag plaatsvinden, waarna de games de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen.
Tip: Wil je in het vervolg meteen op de hoogte zijn wanneer de games gratis beschikbaar zijn? Zet de games dan nu al in je lijst met favorieten. Je krijgt dan een waarschuwing zodra de games te downloaden zijn! Dit geldt ook voor games die in de aanbieding komen of een permanente prijsverlaging krijgen. Het is dus een heel makkelijke manier om koopjes te jagen!
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekendgemaakt.