Gratis God of War PS5 upgrade vanaf vandaag speelbaar

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 8:00
god of war pcf1585152006
Sony Santa Monica Studio brengt vandaag een gratis upgrade uit voor God of War. Hierdoor kunnen alle spelers met een PS5 gratis aan de slag met een upgrade voor de game die Kratos er beter dan ooit uit laat zien. Tijd om de Leviathan Axe uit de kast te pakken!
Met de komst van de PS5 werd al duidelijk dat veel games een gratis upgrade zouden krijgen om er nog verbluffender uit te zien op de nieuwe console. God of War is een van die games en Sony Santa Monica Studio maakte bekend dat die upgrade sneller uitkomt dan gedacht. Vanaf vandaag komt de gratis PS5-upgrade namelijk uit voor PS5.
De PS5-upgrade vervangt in de game de video graphics modus met een nieuwe setting. Deze geeft spelers de beste balans tussen performance en resolutie op de PlayStation 5. De game draait in deze modus met een 2160p resolutie op 60 frames per seconde. Op dit moment moet er bij de PS4-versie van de game nog gekozen worden tussen graphics of resolutie.

God of War upgrade heeft geen gevolgen voor PS4 spelers

De gratis PlayStation 5 upgrade van God of War brengt verbeteringen mee voor de PS5 versie, maar voor de PS4-spelers zijn er geen gevolgen. De upgrade laat je namelijk kiezen tussen twee modi, waarbij de Original Performance Setting vanzelf gebruikt wordt op PS4. Dit is de 'favor graphics' setting van die versie van de game. Deze laat je op een 4K resolutie spelen, maar met een maximum van 30 frames per seconde.