10 beste Cyber Monday 2022 Amazon deals

Article
donderdag, 24 november 2022 om 18:00
pexels sagar soneji 4560039f1602069304
De Cyber Monday aanbiedingen vliegen je om de oren. Wij helpen je de beste deals te vinden. Zo hebben we de 10 beste deals van Amazon voor je op een rijtje gezet.
Cyber Monday is inmiddels een begrip in Nederland. Het jaarlijkse koopjesfestijn is mede dankzij grote webwinkels als Amazon overgewaaid uit Amerika en is hier flink aangeslagen. Bij Amazon is Cyber Monday gestart en de lijst met aanbiedingen is enorm. Wij hebben voor jullie de allerbeste deals eruit gepikt en die vind je in onze top 10 van beste Cyber Monday deals van Amazon.
reading reader kindle female 76942f1589540135

1. Amazon Kindle Paperwhite

We beginnen deze top 10 met de e-reader van Amazon. Amazon is een van de drijvende krachten geweest achter de ontwikkeling van de e-readers en dat zie je aan de Kindle, die inmiddels al aan zijn 11e generatie toe is. De Kindle White is voorzien van LED-licht, waardoor je ook 's nachts kan doorlezen, is waterdicht en dus ook veilig in bad of aan het strand. Door het matte scherm leest hij zelfs in direct zonlicht prettig weg.
De versie van de Kindle met 8GB intern geheugen is nu verkrijgbaar met 23% korting. De Kindle is goedkoper te krijgen, maar dan moet je reclames voor lief nemen. Deze Kindle maakt direct via wifi verbinding met de Amazon shop en ebooks kunnen direct naar je Kindle gestuurd worden.
Tip: wil je ook Nederlandse boeken van bijvoorbeeld bol.com op je Kindle zetten, dan kan dat middels het boekenmanagementprogramma Calibre.
ringf1669300194

2. Ring beveiliging en deurbellen

Ring kennen we natuurlijk vooral van de videodeurbel, maar hun producten-range gaat een stuk verder. Zo levert Ring ook beveiligingscamera's en hele beveiligingssystemen. Bij Amazon zijn de diverse Ring-producten met Cyber Monday in de aanbieding met kortingen tot zo'n 33%. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in het beveiligen van je huis dan is dit een prima moment daarvoor.
just dance 2021f1619014894

3. Just Dance 2023 Edition

Just Dance, wie wordt daar niet vrolijk van? De ultieme partygame waarbij de heupen flink losgeschud worden is terug en nu al meteen flink in de aanbieding. Amazon heeft deze game een beetje verstopt in een gekke categorie, maar wij hebben hem toch gevonden.
Just Dance komt elk jaar in het najaar uit met een veertigtal nieuwe liedjes om op te dansen en dit jaar is geen uitzondering. Met liedjes als Driver's License van Olivia Rodrigo, Can't Stop the Feeling van Justin Timberlake, I Knew you Were Trouble van Taylor Swift en Toxic van Britney Spears is er voor ieder wat wils.
borderlands spin off tiny tinas wonderlandsf1623348515

4. Tiny Tina's Wonderlands

Het Borderlands-universum staat bekend om zijn humor en bizarre karakters. Zelfs in die wereld geldt Tiny Tina als een bijzonder persoon. Zo klein als ze is, heeft ze een bijzonder chaotisch brein en een voorliefde voor explosies. Deze combinatie zet ze nu in om de Vaulthunters in hun vrije tijd een heus Dungeons and Dragons bordspel voor te schotelen.
Bizarre plotwendingen, onlogische fetch quests maar ook epische magische spreuken en torenhoge vijanden maken van Wonderlands een bijzondere en enerverende game-ervaring. Deze game is sterk aan te raden voor wie, net als Tina, alles niet zo heel serieus neemt.
amazon prime videof1620208212

5. Amazon Fire TV Stick

Wil je streamen maar heb je geen smart tv? Dan is de Fire TV Stick voor jou. Net als de Google Chromecast kan je hiermee je streams van alle grote diensten op je tv krijgen, maar deze TV Stick komt met een afstandsbediening. Daarnaast is de stick ook uitgerust met Amazon's Alexa, waardoor je je tv met stemcommando's kan bedienen. De stick is bijzonder klein en kan eenvoudig in een HDMI poort gestoken worden.
Met de stick ontvang je alle diensten die je maar kan bedenken: Prime Video, Netflix, YouTube, NLZIET en Disney+ zijn van de partij. Daarnaast kunnen muziekliefhebbers ook genieten van Spotify en Amazon Music.
De TV stick is er in twee varianten, de reguliere TV Stick en de Fire TV Stick 4K Max, die een hogere beeldresolutie en HDR ondersteunt.
screenshot 2020 12 01 at 130252f1606824206

6. Apple Watch SE

Apple producten zijn niet vaak in de aanbieding dus als dat wel zo is is het toehappen geblazen. Amazon heeft nu de Apple Watch SE in de aanbieding. Deze Watch met groot display biedt veel functionaliteiten, waaronder het bijhouden van je slaappatroon, beweging en trainingsdoelen, bellen, berichten versturen en muziek luisteren zonder dat je je telefoon er nog bij hoeft te pakken.
De Apple Watch is zwemproof, komt in diverse kleuren en maten (S/M of M/L) en kan magnetisch opgeladen worden met de meegeleverde kabel.
lego star wars millenium falconf1680016321

7. LEGO Star Wars

Amazon is er niet alleen voor de technische geeks, maar ook voor het innerlijke kind in ons. Wie kan er nu niet genieten van het in elkaar zetten van de plastic blokjes van LEGO? Amazon heeft voor Cyber Monday diverse sets met flinke korting in de aanbieding. De korting kan oplopen tot 50% of meer. Wij hebben de Star Wars sets uitgelicht, maar Amazon heeft nog veel meer sets in de aanbieding.
xbox series sf1604058701

8. Xbox Series S

De Xbox Series S kan gerust een succes genoemd worden. De console zonder disk drive is vooral geschikt voor wie zijn games voornamelijk digitaal speelt. De console is daarmee uitermate geschikt in combinatie met Game Pass, waarbij je kan kiezen uit honderden digitale games.
De prijs van de Xbox Series S is daarbij een belangrijke factor, die is een flink stuk lager dan die van de Xbox Series X, terwijl hij toch over een modern OS beschikt en dus ook toekomstvast is. Met de Xbox Series S ben je dus klaar voor de toekomst zonder daarvoor je portemonnee leeg te schudden.
Amazon heeft de Xbox Series S nu nog aantrekkelijker gemaakt door de prijs met zo'n 100 euro te verlagen. De prijs fluctueert wel behoorlijk, dus kijk goed uit wanneer je de console bestelt!
nintendo20switch20mario20kart20811f1637876173

9. Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe en Switch Online

Mario Kart is een van de leukste en meest toegankelijke games op de Switch en dat is misschien wel waarom de game iedeer jaar weer met de Switch gebundeld wordt voor Cyber Monday. Met de populaire Switch, de game Mario Kart 8 Deluxe en 3 maanden Nintendo Switch Online ben je helemaal klaar om flink te gaan gamen.
Wil je je gamelijst uitbreiden, dan kan je natuurlijk meteen even kijken bij het game-aanbod, waar ook diverse leuke games flink in de aanbieding zijn. Zo kun je Assassin's Creed, Demon Slayer en Wreckfest met veel korting scoren.
sony wh1000xm5 review 4f1655466243

10. Sony WH-1000XM4

De WH-1000XM serie van Sony is een begrip. Al jaren staan de verschillende koptelefoons uit deze serie aan de top van diverse review-lijstjes en dat geldt ook voor deze vierde versie. Onze eigen Ralph was behoorlijk te spreken over de XM4 en gaf de headset een 8.8, waarbij hij vooral onder de indruk was van de hoge geluidskwaliteit, de accuduur en de aansluitingsmogelijkheden. Het prijskaartje van deze headset is er dan ook naar, maar nu kan je deze koning onder de koptelefoons voor een relatief zacht prijsje in huis halen!
Wie snel is kan ook de opvolger, de WH-1000MX5 nog scoren, maar daarvan is de voorraad bijna op. Wacht dus niet te lang!

Populair Nieuws