Grappige easter egg in Fall Guys ontdekt

  Bij de laatste update van Fall Guys dachten we in principe alle nieuwe features grotendeels te weten. Dit bleek alleen niet het geval te zijn na deze tweet over de game. Er is namelijk een grappige ‘easter egg’ toegevoegd.

  Bij Fall Guys update 1.07 werden er een aantal grote veranderingen gemaakt binnen en buiten het spel. Die werden allemaal weergeven in de patch notes, of dat dachten we ten minste. Laatst werd een Tweet uitgestuurd waarin te zien was hoe honderden ‘Jelly Bean Guys’ op de maps spawnen, waardoor het nogal moeilijk werd om over de map te lopen ondanks dat het er erg grappig uitziet.

  In Fall Guys is het natuurlijk de bedoeling om zo snel mogelijk de finish te halen en je te kwalificeren voor de volgende ronde. Dit doe je net zo lang tot het de laatste ronde is en als je die wint win je het potje. Stel je nu eens voor hoe dat zal zijn als er overal voor je neus Jelly Bean Guys liggen waar je ook nog eens omheen moet rennen.

  Dit verbaasde een aantal mensen op Twitter dan ook enorm. Fall Guys zelf reageerde op de Tweet met een bekentenis. Ze hebben de feature expres in de game verwerkt als een soort grapje. Ze zeggen wel dat de kans dat dit bij jou gebeurt erg klein is, aangezien het maar heel erg weinig voor zal komen.

  Fall Guys 1.07

  In Fall Guys 1.07 zitten een aantal interessante veranderingen. Zo is er een anti-cheat systeem toegevoegd die ook wordt gebruikt voor Fortnite en is er een grote hamer genaamd Big Yeetus in het spel gezet. Deze kan je sneller naar de finish slaan.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.