Graham Norton deelt Wonder Woman 1984 spoilers

News
donderdag, 17 december 2020 om 11:00
eerste wonder woman 1984 poster laat een nieuw kostuum zien 151442
Het was lang onduidelijk of Wonder Woman 1984 dit jaar wel of niet in de Nederlandse bioscopen zou verschijnen, maar met de nieuwe coronamaatregelen is dat sowieso niet meer mogelijk tot medio januari. Maar baal je er nu van, kan je niet wachten om de film te zien en wil je heel graag meer weten over de verhaallijn? Kijk dan even de laatste Graham Norton Show met Gal Gadot terug (video ook onderaan dit artikel te vinden). Hierin verklapt Norton per ongeluk wel erg veel weg over Wonder Woman 1984.

Het slippertje van Graham Norton

Vaak hebben interviewers de film al gezien, ook al is de film nog niet uit. Dit is wel zo handig voor het interview, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij/zij daar ook dingen over verteld. Als je bijvoorbeeld bij de krant werkt, kun je het betreffende stukje gewoon niet opschrijven. Bij televisie is dat natuurlijk een heel ander verhaal.
Pas op! Onderstaande alinea bevat spoilers over Wonder Woman 1994. Een spoiler alarm is van toepassing!

Wat gaf Graham Norton weg?

Maar wat gaf Graham Norton dan weg over de film? In het interview leidt Norton een vraag in waarin hij benoemde dat er in de film onzichtbare vliegtuigen zijn te zien, “nou ja, ik bedoel natuurlijk niet echt ‘zien’ want de vliegtuigen zijn onzichtbaar”. Gadot schrikt erg van Norton want hij geeft net gewoon een grote spoiler weg. De officiële video is daarna ook snel van YouTube verwijderd, maar via andere kanalen is het slippertje van Norton nog wel steeds te zien.