Eerste échte The Witcher seizoen 2 foto's gedeeld

News
donderdag, 17 december 2020 om 10:30
the witcher 5f1575477644
Het uitstel van seizoen 2 van The Witcher was voor ons allemaal vervelend nieuws, maar het geeft ons wel iets om naar uit te kijken. Iedere keer als er nieuwe informatie of beelden van de serie online komen komt de hype weer tot leven. Ook nu, want er zijn nieuwe foto’s van The Witcher seizoen 2 uitgekomen.
Dit zijn niet foto’s zoals we eerder zagen waarin Geralt, Yennefer en Ciri te zien zijn, maar shots van voorwerpen die wat te maken hebben met seizoen 2. Op de eerste foto zien we een houten blok op een tafel staan. In dit houten blok zitten vier zwaarden, maar er lijkt ruimte voor een vijfde. Wat deze foto precies betekent is onduidelijk, maar wie weet zijn er binnenkort nieuwe theorieën over.
Op de tweede van de drie foto's zien we een aantal verschillende medaillons van Witchers. Ze hangen allemaal in wat lijkt een grot, gezien de stenen muur op de achtergrond. Geruchten gaan dat dit de medaillons zijn van Leo Bonhart, die ze heeft gepakt van The Witchers die hij vermoordde. Leo Bonhart was een premiejager die een behoorlijk grote rol speelt in het verhaal van Ciri. Deze rol is niet bepaald positief en wie weet krijgen we hier in seizoen 2 meer over te weten.
Bekijk de foto's hieronder terug!
Op de derde foto zien we een banner wat vermoedelijk van de elfen is. Het logo dat te zien is doet denken aan een logo van een elfen clan. Dit zou een hint kunnen zijn naar het gevangen genomen worden van Yennefer. We weten dat Yennefer aan het einde van seizoen 1 verdwijnt, maar niet waar naartoe. Het zou zomaar kunnen dat dit hieraan gelinkt staat.
Wat verwachten jullie van seizoen twee van The Witcher? En wat denken jullie dat de foto’s betekenen? Laat het ons weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties