Google plaatst per ongeluk foto Pixel 4a online

News
dinsdag, 14 juli 2020 om 11:00
google pixel 4a fotof1594713865
Er wordt al lange tijd uitgekeken naar de officiële onthulling van de Google Pixel 4a. Het lijkt erop dat het techbedrijf de nieuwe smartphone al per ongeluk heeft getoond op haar eigen website.
Er gaan al maanden geruchten over de Google Pixel 4a. De midrange smartphone van Google is nog niet eens officieel aangekondigd, maar het is vrijwel een zekerheidje dat de telefoon eraan gaat komen. Hoe de smartphone eruit ziet is alleen nog maar de vraag.
Naja, die vraag lijkt nu per ongeluk door Google te zijn beantwoord. Op de Canadese versie van haar online winkel was Nest Wifi te zien. Alleen stond ernaast geen foto van een router, maar van een smartphone, hoogstwaarschijnlijk de Google Pixel 4a. Dat meldt The Verge. Opvallend is ook de datum die te zien is op het scherm, 12 mei, omdat dat de dag is dat de smartphone waarschijnlijk origineel onthuld zou worden. Door de uitbraak van het coronavirus werkt er alleen roet in het eten gegooid.

Design geïnspireerd door Pixel 4

De foto van de Google Pixel 4a laat daarnaast een aantal interessante dingen zien. Zo zit er een punch hole selfie camera in het scherm, in tegenstelling tot de Pixel 4. Het design aan de achterkant lijkt daarentegen wel op de grote broer, met een vierkante camera cluster. De Pixel 4a heeft daarnaast nog een feature waar veel mensen blij van zullen worden: aan de bovenkant zit een 3.5mm ingang voor oordopjes en koptelefoons. Hopelijk zal het niet lang meer duren voordat Google de smartphone eindelijk officieel onthuld.

Populair Nieuws