Game of Thrones-actrice Maisie Williams kreeg een hekel aan Arya Stark

News
woensdag, 13 april 2022 om 9:30
game of thrones jon snow arya starkf1649834332
Voor veels acteurs uit Game of Thrones betekende de serie hun doorbraak bij het grote publiek, zo ook voor Maisie Williams. Toch kreeg de actrice na verloop van tijd een hekel aan haar eigen personage, Arya Stark.
Eén van de grootste verrassingen in Game of Thrones was ongetwijfeld Maisie Williams. De actrice werd gecast voor de rol van Arya Stark toen ze pas 12 jaar oud was, maar ze wist al meteen haar mannetje te staan tussen grote namen als Sean Bean, Lena Headey en Peter Dinklage. De serie was dan ook de grote doorbraak voor de actrice.
Toch heeft Maisie Williams niet altijd genoten van haar tijd als Arya Stark. Sterker nog, in een interview met GQ geeft de actrice aan dat ze op een gegeven moment een hekel kreeg aan haar eigen karakter. Het was het moment dat ze een bh kreeg aangereikt op de set van Game of Thrones.
Maisie mist het niet om op de set te staan van Game of Thrones, maar ze kijkt ook niet ontevreden terug op die periode uit haar leven. “Waarom zou ik mij verdrietig moeten voelen over het beste wat er ooit in mijn leven is gebeurd?”

Meer Game of Thrones op komst

Ondanks dat Game of Thrones gestopt is na acht seizoenen, betekent het niet dat fans van de reeks voor altijd de wereld van Westeros moeten missen. Later dit jaar zal namelijk House of the Dragon op HBO Max verschijnen, op 22 augustus om precies te zijn.
House of the Dragon is een prequel serie op Game of Thrones, dat zich ongeveer 170 jaar eerder afspeelt. Het vertelt het verhaal van een bloederige machtsstrijd binnen de Targaryen-familie, dat destijds nog over Westeros heerste.