'Goedkopere Samsung Galaxy S23 al in aantocht'

News
zondag, 19 februari 2023 om 9:00
samsung galaxy s23f1675337332
Samsung bracht eerder deze maand haar nieuwste vlaggenschip, de Samsung Galaxy S23, uit. Voor iedereen die nog twijfelt om de nieuwe telefoon te halen, is er nu een extra reden bijgekomen. Het gerucht gaat namelijk dat de goedkopere FAn Edition van de telefoon over enkele maanden al verschijnt.
Het Zuid-Koreaanse nieuwsplatform Hankooki meldt dat Samsung in de tweede helft van het jaar de Samsung Galaxy S23 FE uit wil brengen. De goedkopere versie van het vlaggenschip dat in februari verscheen moet in augustus of september op de markt komen.
Specificaties voor de Fan Edition zijn nog niet gelekt, maar het gerucht is aannemelijk. Samsung brengt al een paar jaar de zogeheten FE-smartphone uit van haar vlaggenschip met een goedkoper prijskaartje. Dit gebeurde in 2020 en 2021.
2022 werd opmerkelijk genoeg overgeslagen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf deed dit toen bewust wegens het wereldwijde chiptekort. Dit jaar is dat probleem grotendeels opgelost en dus kan de S23 FE gemaakt worden. Anderzijds zou Samsung dit jaar wel de release overslaan van een Galaxy A74-smartphone.

Niet wachten op de goedkopere Samsung Galaxy S23?

Mocht je niet willen wachten tot augustus of zelfs september, heb je geluk,. De Galaxy S23 mag dan wel in prijs hoger zijn dan het vlaggenschip van een jaar eerder, maar is nu wel al met korting te scoren. Hier leggen we je precies uit hoe je kunt profiteren.