Blizzard kondigt Diablo 4 open beta aan

News
zondag, 19 februari 2023 om 8:00
ymn8268ktzv816765733290971f1676787477
Veel gamers kijken reikhalzend uit naar Diablo 4, de langverwachte dungeon crawler van Blizzard. Ze hoeven niet lang meer te wachten om voor het eerst te kunnen proeven aan deze opvolger van de uiterst succesvolle Diablo 3.
Goed nieuws voor fans van het dungeon crawler genre: het lange wachten is bijna voorbij en we kunnen bijna de strijd met de opper-duivel en zijn helletuig weer aangaan! Blizzard heeft een open beta aangekondigd voor Diablo 4 en die is al heel snel!
In
Tijdens de oen beta kunnen spelers al een flink deel van de game spelen, namelijk zowel de proloog als de hele eerste act. Afgaande van eerdere Diablo delen hebben we het hier dus over zo'n kwart van het hele spel! Bovendien is de hele eerste regio, Fractured Peaks genoemd, vrij te ontdekken.
Er is wel een limiet: spelers zullen slechts tot level 25 kunnen stijgen, maar ook daarna kunnen ze gewoon doorspelen. Let wel: beta karakters worden doorgaans verwijderd voordat het spel echt in de winkels verschijnt, dus zal je dan wel opnieuw moeten beginnen.
De aankondiging van de open beta ging gepaard met de release van een fraaie cinematic trailer.

Wanneer is de Diablo 4 open beta?

We hoeven niet lang te wachten om de jacht op Diablo te starten. Blizzard heeft aangekondigd dat de open beta al in maart plaats zal vinden en wel van 24 tot en met 26 maart. Voor wie de game al gepreordered heeft, heeft Blizzard nog een extra verrassing: Zij krijgen een early-access weekend en kunnen zelfs al in het weekeinde van 17 tot en met 19 maart met de game aan de slag.
De Open Beta zal speelbaar zijn op Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, en PlayStation 4. De officieel release van Diablo 4 staat gepland voor 6 juni.