Fans zijn woedend om Call of Duty Warzone

News
maandag, 26 juni 2023 om 15:30
call of duty warzone calderaf1635492343
Call of Duty fans zijn momenteel niet blij met Activision. Warzone">Call of Duty Warzone Caldera (zoals de originele Warzone nu heet) stopt er namelijk mee. Dat schiet bij veel spelers in het verkeerde keelgat.
Vorig jaar werd Call of Duty Warzone vervangen door Call of Duty Warzone 2.0. Maar de oude versie bleef wel speelbaar onder de naam Warzone Caldera. Maar Activision Blizzard laat nu weten dat de ondersteuning voor de game in september stopt, waarna de hele game ook uit de lucht gaat.
Dat valt niet best bij veel spelers die de game nog steeds graag opstarten. Progressie en inventories gaan bijvoorbeeld ook verloren, wat betekent dat veel in-game aankopen die gedaan zijn ook voorgoed verloren gaan. Op Reddit en Twitter laten veel spelers zich negatief uit over de plannen.
Spelers wijzen op al het geld dat nu in de game zit en in wezen verspild is wanneer hij uit de lucht gaat. Ook zijn er veel fans die vermoeden dat Activision dit alleen doet omdat Warzone Caldera meer spelers heeft dan de nieuwe Warzone. De ontwikkelaar heeft natuurlijk liever dat de nieuwste game veel gespeeld wordt.

Wanneer verdwijnt Call of Duty Warzone Caldera?

De komende tijd kun je Call of Duty Warzone Caldera nog gewoon spelen. Per 21 september is het feest voobij. Activision zegt zich te gaan richten op toekomstige Call of Duty content en ondersteuning voor de nieuwe Warzone.