Gloednieuw PS5 model lijkt geregistreerd te zijn

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 10:00
playstation 5 thumbf1624433855
Een gloednieuw PS5 model lijkt geregistreerd te zijn, dat gevonden is in een nieuwe draadloze communicatiemodule. Toch hoeven we geen hele grote aanpassingen te verwachten als het nieuwe model eraan komt.
Het nieuws van de gloednieuwe, geregistreerde PS5 is ontdekt door Roberto Serrano. Hij is een tech specialist en bedrijfsanalist. In een recente tweet van de tech specialist geeft hij aan dat het nieuwe model de naam CFI-1115A heeft, dat in de draadloze communicatiemodule M20DAL1 is gevonden.
Met de komst van dit nieuwe model lijkt het erop dat de eerste herziening van de PS5 eraan komt. Toch hoef je geen grote aanpassing in het nieuwe model te verwachten. Zo lijkt het erop dat een nieuwe draadloze module genaamd de AW-XM501 de huidige J20H100 vervangt, dat sinds de lancering van de console in het model te vinden is. Dit betekent dat, als we Roberto Serrano mogen geloven, er alleen een verandering komt in de antenneversterking, met als piek 4.0/3.5dBi. Dit is een antenne decibel isotoop getal en bepaalt hoeveel gebied de antenneversterking bedekt.
Bekijk hieronder de tweet van Roberto Serrano:

Wat betekent dit voor het nieuwe PS5 model?

Of het nieuwe PS5 model daadwerkelijk gelanceerd wordt, is nog even afwachten. Het is verder nog niet bekend wat dit gaat doen voor het nieuwe model en de algehele console. Er is wel een kans dat de verandering in antenneversterking effect kan hebben op de WiFi connectie snelheid. Om dit zeker te weten, moet het model daadwerkelijk eerst uitgebracht worden.

Populair Nieuws