De gratis Xbox Games with Gold voor juni 2021 zijn bekendgemaakt

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 9:30
20210527 games with gold junif1622145690
Na Sony heeft ook Microsoft de gratis maandelijkse games voor haar leden bekendgemaakt. Komende maand wordt ook op de Xbox console geknokt, maar er is ook ruimte voor avontuur in de Xbox Games with Gold games van juni 2021.
Microsoft heeft onthuld dat de Xbox Games with Gold van juni 2021 weer lekker veel variatie bieden. De game zijn Injustice: Gods Among Us, The King's Bird, Shadows: Awakening en NeoGeo Battle Coliseum. Dat betekent lekker knokken met elkaar in twee games, maar ook steig op pad in de andere twee. Zoals altijd komen de game niet allemaal tegelijkertijd, maar zijn ze op specifieke momenten beschikbaar. Hieronder de data waarop de games gratis te downloaden zijn:

De gratis Xbox Games with Gold voor juni 2021 volgen die van mei op

De games van juni 2021 zullen zoals altijd die van mei opvolgen. Deze games zijn al niet meer allemaal te downloaden, gezien ook deze een specifiek deel van de maand beschikbaar waren. Op dit moment kun je nog gratis aan de slag met Armello en Tropico 4. Eerder waren ook LEGO Batman en Dungeons 3 gratis te downloaden. Wil je meer weten over deze games? Check dan de special over de gratis Xbox Games with Gold voor mei 2021!