‘Ghostbusters krijgt een eigen serie’

News
maandag, 21 december 2020 om 14:00
ruddf1633339003
Het is vandaag de kortste dag van het jaar en vanwege corona zitten we met z’n allen binnen. Een beetje goed nieuws kunnen we dus wel gebruiken. En goed nieuws hebben we, want het lijkt erop of Ghostbusters een eigen serie krijgt. Als die er komt zullen we nog wel even moeten wachten, maar het is in elk geval iets moois om naar uit te kijken in de donkere dagen.

Krijgen we een Ghostbusters serie?

11 juni volgend jaar verschijnt na lang wachten eindelijk de film Ghostbusters: Afterlife in de bioscoop. Het is natuurlijk nog maar even afwachten hoe het allemaal loopt met corona, maar Daniel Richtman heeft op zijn Patreon aangegeven dat als deze film een succes wordt er hoogstwaarschijnlijk een Ghostbusters serie komt. Ben je nou een groot fan van Ghostbusters? Ga vooral in het voorjaar dan naar de bioscoop, want hoe meer mensen naar de film gaan, des te groter de kans is dat er daarna een serie verschijnt.

Who you gonna call?

In 1984 verscheen alweer de eerste film genaamd Ghostbusters. De film met Ernie Hudson, Bill Murray en Dan Aykroys was destijds een groot succes en daarom verscheen er in 1989 ook een vervolg, Ghostbusters II. In 2016 verscheen uiteindelijk nog de film Ghostbusters: Answer de Call, maar omdat dit met een compleet andere cast was, wist dit nooit echt het niveau te halen van de films uit de jaren ’80.
Medio 2021 komt er dus weer een nieuwe film en in deze film zien we onder andere Bill Murray en Dan Aykroyd weer terug. We moeten nog even afwachten of deze film ook zo’n succes wordt, maar mocht dit het geval zijn krijgen we daarna dus hoogstwaarschijnlijk een serie.