The Witcher documentaire toont monsters in het universum

News
maandag, 21 december 2020 om 15:00
the witcher geralt temeriaf1581937617
Een korte documentaire over de serie van The Witcher kwam recentelijk online. De documentaire heet ‘The Witcher’s Bestiary’, wat voor spelers van The Witcher games al een bekende term is. In deze documentaire krijgen we een heleboel monsters uit The Witcher te zien en komen we te weeten hoe al deze wezens bedacht zijn.
De serie toont niet alleen de monsters die we in de serie al terugzagen, maar ook monsters die veel van ons nog niet zullen kennen. In The Witcher zijn er dan ook ontzettend veel monsters te vinden. In mei dit jaar kwam er al eerder eenzelfde soort korte documentaire online. De twee korte video’s bij elkaar duren maar iets meer dan 20 minuten.

The Witcher’s Bestiary

Voor spelers van de games en lezers van de boeken is de Bestiary geen onbekend begrip. Dit is namelijk het boek waarin een Witcher informatie vindt over monsters. In de game is de Bestiary een handige optie om te kijken hoe je een monster het beste kan verslaan, maar het is ook leuk om te weten wat voor monster het precies is.

Er komt nog een hoop

Er zit nog veel aan te komen van The Witcher. Het tweede seizoen zal ergens in 2021 op Netflix verschijnen, maar ook wordt er gewerkt aan een spin-off serie, The Witcher: Blood Origin. Nu CD Projekt RED voor het grootste deel klaar is met Cyberpunk 2077 - op het fixen van de bugs na natuurlijk - zullen ze ongetwijfeld hun zinnen zetten op een vierde game van The Witcher. De komende jaren zullen fans van het universum dus nog wel even zoet zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties