Ghost of Tsushima regisseur heeft grote plannen voor de franchise

News
dinsdag, 20 juni 2023 om 13:00
ghost of tsushima headerf1619014802
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de productie van de Ghost of Tsushima film. De regisseur van het project heeft alleen nog veel grotere plannen voor de franchise.
Ghost of Tsushima was een vrij grote verrassing toen de game uitkwam in 2020 en de game heeft het sindsdien erg goed gedaan. Zo goed zelfs dat er een Director’s Cut is uitgekomen en in 2021 werd ook een Ghost of Tsushima film aangekondigd, met John Wick-regisseur Chad Stahelski achter het stuur.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de productie van de film, maar het is de vraag hoeveel content uit de game wordt gestopt in de film. In gesprek met Comic Book Movie laat Stahelski namelijk weten dat hij eer wil doen aan de game, maar ondertussen wil hij mogelijk ook ruimte laten voor meer Ghost of Tsushima-projecten.

“We weten dat we geweldig materiaal hebben, maar hoe verpak ik zoveel informatie in een film dat ook verder kan gaan met meer films of een serie. Hoe maken we een geweldige film van twee tot tweeënhalf uur hiervan? Hoe maak ik het voldoenend en open om vanaf daar uit te breiden, dat is de echte uitdaging.”

Een compleet Japanse film

Eerder heeft Stahelski al laten weten dat Ghost of Tsushima geen standaard Westerse adaptatie wordt. De regisseur wilde namelijk een film maken met een volledig Japanse cast in het Japans, aangezien de game zich daar ook afspeelt. Sony heeft dat idee groen licht gegeven.

Populair Nieuws