Deze films zijn eerder digitaal beschikbaar door het coronavirus!

  Door de uitbraak van het coronavirus krijgt de filmindustrie veel tegenslagen. Producties worden stilgelegd, films die binnenkort in premiere zouden gaan worden uitgesteld en nu de bioscopen officieel zijn gesloten, lopen de films die al in de bioscoop draaiden ontzettend veel bezoekers mis. Films zoals Frozen 2 en Pixar's Onward zijn nu veel eerder te bekijken dan gepland, maar dit geldt ook voor een hoop andere films.

  @Warner Bros. Studios

  Birds of Prey

  Een erg groot succes was deze film niet in de bioscoop, maar fans van Harley Quinn zullen zeker blij zijn om te horen dat Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn eerder digitaal beschikbaar zal zijn. Deze DC film draaide oorspronkelijk vanaf 7 februari in de bioscoop. Het zou minstens een paar maanden langer duren voor de film op dvd en digital release beschikbaar zou zijn, maar nu heeft Warner Brothers Studios bevestigd dat Birds of Prey vanaf dinsdag 24 maart digitaal te bekijken is!

  In Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn speelt niemand minder dan de geliefde DC schurk Harley Quinn de hoofdrol. Wanneer het uit is met The Joker krijgt Harley Quinn te maken met een waslijst aan vijanden die uit zijn op wraak nu Harley niet meer door 'Mister J' beschermd wordt. Eén van deze schurken is Roman Sionis, gespeeld door Ewan McGregor. Om zelf niet verder in de problemen te raken, moet Harley op zoek gaan naar een meisje dat er met Romans diamant vandoor zou zijn gegaan.

  ©Universal Pictures

  The Invisible Man

  Deze spannende, psychologische thriller draaide pas net een paar weken in de bioscoop voordat het coronavirus zich in een drastisch tempo verspreidde. Nu lijkt het erop dat het nog een tijdje zal duren voor de bioscopen weer open kunnen gaan. In Nederland is dat ieder geval tot juni het geval. Daarom heeft Universal Pictures besloten om de film vanaf 20 maart digitaal beschikbaar te stellen. The Invisible Man is nu ook op Pathé Thuis te bekijken.

  In deze spannende horrorfilm zien we The Handmaid's Tale actrice Elisabeth Moss in de hoofdrol. Wanneer de gewelddadige ex-man van Cecilia Kass zelfmoord pleegt, begint Cecilia te vermoeden dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Al snel voelt Cecilia steeds vaker dat ze niet alleen is. Ze begint langzaam door te draaien en probeert haar vrienden en familie te waarschuwen, maar niemand wil haar geloven omdat ze geen bewijs heeft.

  ©Lucasfilm

  Star Wars: The Rise of Skywalker

  Het laatste deel van de Star Wars sequel-trilogie was al enige tijd uit de bioscoop en zou al snel digitaal beschikbaar zijn. Door de komst van het coronavirus is dat iets naar voren getrokken. Star Wars: The Rise of Skywalker kun je nu vanuit je eigen woonkamer bekijken.

  Deze laatste film rondt de gehele Star Wars serie mooi af. We zien de laatste stappen in de verhalen van de 'nieuwe' personages Rey, Finn en Kylo Ren, maar we zien gelukkig ook veel oude gezichten terug uit de originele Star Wars reeks, zoals Mark Hamill en Carrie Fisher als Luke Skywalker en Leia Organa. In de film worden veel onbeantwoorde vragen eindelijk beantwoord en ligt de focus vooral op de speciale band die Rey deelt met Kylo Ren.

  @VVS Films

  The Gentlemen

  De actie-komedie The Gentlemen is nu ook vanuit huis te bekijken. Ook deze film heeft nog geen maand in de bioscoop kunnen draaien en heeft dus aardig wat verlies gedraaid. In deze door Guy Ritchie geregisseerde gangsterfilm zien we hoe Amerikaanse expat Mickey Pearson, gespeeld door Matthew McConaughey, een heel marihuana-imperium heeft opgebouwd in Londen. Wanneer er een verhaal rondgaat dat Pearson op wil stappen, krijgt hij te maken met veel chantage, omkoping en andere complotten.

  ©Box Hill Films

  Emma

  Deze film die gebaseerd is op het bekende boek van Engelse schrijfster Jane Austen heeft slechts een paar weken in de bioscoop kunnen draaien voordat alle bioscopen moesten sluiten. Vanaf 20 maart werd het al mogelijk om de film digitaal te kunnen huren. 'Emma' speelt zich af in de achttiende eeuw. De rijke Emma Woodhouse is dol op het koppelen van mannen en vrouwen uit haar vriendenkringen. Haar vrienden koppelt ze vaak met succes, maar in Emma's eigen liefdesleven wil het niet lukken. Deze film zit vol met droge Britse humor en prachtige kostuums.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.