Gerucht: Krijgt de nieuwe Nintendo Switch twee schermen?

News
donderdag, 16 april 2020 om 17:12
nintendo switch xgnf1671722238
Er is een grote kans dat we binnenkort een Nintendo Switch met twee schermen kunnen verwachten! In de code van de nieuwste Nintendo Switch-update zouden verwijzingen zitten naar een nieuwe variant van de Switch. Deze variant zou mogelijk twee schermen hebben.

Terug naar twee schermen?

Na wat graven in de nieuwste Switch firmware update vond Twitter-gebruiker Mike Heskin verwijzingen naar een nieuwe variant van de spelcomputer. In de software wordt er naar een nieuw hardwaremodel verwezen. De codenaam van dit model is 'NX-ABCD'. Aan het model zitten vijf profielen gekoppeld die bepalen hoe de software omgaat met het werkgeheugen. Van deze vijf profielen zijn er drie die voorstellen dat de NX-ABCD een tweede scherm zou ondersteunen.
Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat een Nintendo spelcomputer twee schermen zou hebben. De Nintendo DS en Nintendo 3DS waren natuurlijk allebei voorzien van twee schermen. Of de Nintendo Switch met twee schermen er daadwerkelijk zal komen is nog niet bevestigd. Toch gaan er al wat langer geruchten rond over een mogelijke Switch Pro, ook al heeft Nintendo-topman Shuntaro Furukawa in januari verteld dat we dit jaar geen nieuw model kunnen verwachten.

Populair Nieuws