Geprezen Rockstar Games-spel nu in de aanbieding bij MediaMarkt

News
vrijdag, 17 mei 2024 om 8:00
rockstar games waarom verschijnen ze niet ieder jaar 82015f1582808158
Rockstar Games-titels staan al jarenlang bekend als de kroonjuwelen qua spellen binnen de game-industrie. MediaMarkt slingert nu één van de meest geliefde games van Rockstar Games in de aanbieding en schotelt lekkere korting voor.
Het gaat om Red Dead Redemption, het spel dat oorspronkelijk op de PlayStation 3 en Xbox 360 verscheen. Deze kreeg vorig jaar een vernieuwde versie voor de PlayStation 4 en Xbox One, die ook op PS5 en Xbox Series-consoles beschikbaar is. De PS4-versie van de game is nu in de aanbieding.
Bij MediaMarkt betaal je normaliter 39,99 euro voor de game, maar daar gaat nu 17 procent korting vanaf. Dat betekent dat het geliefde cowboyavontuur van John Marston nu nog 32,99 euro kost.
In Red Dead Redemption speel je als John Marston die noodgedwongen zijn oude bendeleden moet opsporen om zijn familie te redden. Het is de start van een slopend avontuur voor de voormalige cowboy die hem door het Wilde Westen van Amerika en Mexico brengt.
De remaster voor de PS4 schotelt meer dan alleen het hoofdverhaal voor. Ook de uitbreiding Undead Nightmare zit inbegrepen. Dat zorgt ervoor dat de speelduur al snel met tien uur omhoog schiet. Al met al ben je dan ook een goede 20 uur verknocht aan de game, al kun je die tijd verdubbelen als je alles wil zien wat Rockstar Games gemaakt heeft.

Nog een Rockstar Games-titel in de aanbieding

Er is overigens nog een tweede titel van Rockstar Games die in de aanbieding is bij MediaMarkt. Het betreft Grand Theft Auto: The Trilogy, een collectie van drie geliefde PS2-games. Het gaat om Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas. Bij uitgave was het spel alleen slecht speelbaar, waardoor de prijs al snel een stuk omlaag werd geschroefd. Inmiddels is er nog flink gesleuteld aan de game, die je voor 19,99 euro kunt oppikken.