Geliefde VR-game Moss krijgt sequel in 2022

News
vrijdag, 03 december 2021 om 12:30
moss book 2f1638526150
Polyarc heeft bekendgemaakt dat de VR-game Moss: Book 2 in de lente van 2022 zal verschijnen. Naast de bekendmaking van de releaseperiode is er ook een nieuwe trailer vrijgekomen.
Ontwikkelaar Polyarc heeft aangekondigd dat Moss een sequel krijgt in 2022 in de vorm van Moss: Book II. De VR-game zal in de lente beschikbaar zijn. Naast de aankondiging gaf het bedrijf ook een nieuwe trailer vrij, waarin je de muis Quill in de eerste gedeeltes van de game ziet.
In het vervolg van Moss neemt Quill het op tegen een gevleugeld monster in een betoverd kasteel. Hij krijgt hulp van oude en nieuwe vrienden om het op te nemen tegen de vijanden en puzzels op te lossen. Hoewel het een sequel is, kunnen nieuwe spelers volgens Joshua Stiksma, hoofdsoftware-engineer bij Polyarc, het verhaal makkelijk oppakken vanaf het moment dat de eerste game eindigde.

Moss populair onder spelers

Moss: Book 2 werd voor het eerst onthuld tijdens de PlayStation’s State of Play. Het eerste deel van Moss is volgens velen één van de beste VR games die ooit zijn gemaakt. Moss kwam in 2018 uit voor de PlayStation 4, PC en Oculus Quest. Op welke platformen Moss: Book 2 uit zal komen is nog niet bekend, maar de titel zal in ieder geval op PSVR verschijnen.