Geliefde Ubisoft-klassieker krijgt jubileumeditie

News
zaterdag, 02 september 2023 om 11:00
ubisoft logof1640337298
Het ziet er naar uit dat een geliefde Ubisoft-klassieker binnenkort naar moderne platformen komt. Er is namelijk een vernieuwde versie van Beyond Good & Evil gelekt. Er zou een 20th Anniversary-editie op komst moeten zijn volgens Twitter-gebruiker @MACOS380.
De oplettende gebruiker zag namelijk dat de US Entertainment Software Ratings Board recentelijk de onaangekondigde Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition op geclassificeerd heeft gezet. Daarbij worden platformen PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch genoemd. Ook is er een productbeschrijving gelekt.
Deze leest als volgt: "Dit is een actie-avontuur game waarin spelers de rol van een reporter op zich nemen en bijgestaan worden door een varken-achtige compagnon die een geheim plan op de planeet Hillys onderzoekt. Verken fantasierijke locaties vanuit een third-person perspectief, neem foto's van bewijsstukken, los puzzels op en vecht tegen robots en aliens."
beyond good and evil 2 1f1673882151

Beyond Good and Evil 2 nog altijd in ontwikkeling

Het is onduidelijk of de Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition een voorgerecht moet zijn op de aankomende Beyond Good and Evil 2. Het vervolg op de 2003-game werd voor het eerst in 2008 getoond via een trailer, waarna bijna tien jaar voorbij ging zonder nieuws. Toen dook de game in 2017 opnieuw op tijdens E3.
Sindsdien is Beyond Good & Evil 2 in ontwikkeling, maar goed verloopt het maken van de game niet. In de afgelopen zes jaar komt sporadisch nieuwe informatie naar buiten over de game en ontwikkelaar Ubisoft Montpellier verloor in 2020 de bedenker van de reeks, Michel Ancel. De bedenker verliet de studio om zich op een nieuwe carrière te richten.
Volgens een rapport eerder dit jaar zou de game technisch gezien nog steeds niet in pre-productie zijn. In juli verloor de studio ook creative director Emile Morel, die plotseling overleed op 40-jarige leeftijd. De regisseur werkte 14 jaar voor de Franse uitgever.

Populair Nieuws

Laatste Reacties