Geliefde game komt heel snel naar de Switch

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 14:30
20211005 switcholed8f1633465772
De Switch staat er een beetje om bekend dat hij veel ports krijgt van bekende games die mensen graag ook onderweg willen spelen. De Life is Strange reeks heeft zich daar in de laatste jaren ook bij aangesloten, maar de reeks is nog niet in zijn geheel op de console beschikbaar. Nu komen we weer een stapje dichterbij.
Sinds 2021 kunnen Switch-eigenaren ook met Life is Strange aan de gang. Met True Colors kwam de reeks voor het eerst naar de Nintendo-hybride, waarna ook de Life is Strange Arcadia Bay Collection volgde. Die nam Life is Strange en Life is Strange Before the Storm samen.
Fans weten alleen dat daarmee nog niet alles compleet is. Life is Strange 2 ontbrak bijvoorbeeld nog, maar daar komt binnenkort verandering in. Al op 2 februari verschijnt er namelijk een Switch-versie van deze game.

Waar gaat Life is Strange 2 over?

In de game speel je als Sean Diaz, wiens broertje Daniel telekinetische krachten laat zien na een auto-ongeluk. Ze raken gedwongen om voor de politie te vluchten. Het is aan jou om Daniel te beschermen terwijl je vlucht naar Mexico.
Life is Strange 2 werd vergezeld door een gratis game genaamd The Awesome Adventures of Captain Spirit. Deze game is gratis en speelt zich af tijdens het tweede hoofdstuk van Life is Strange 2. Het is onbekend of deze game ook op den duur naar de Switch wordt gebracht.

Populair Nieuws