Among Us update komt met interessante nieuwe features

  De game van het moment is ongetwijfeld Among Us. Met de hernieuwde populariteit is ontwikkelaar Innersloth druk bezig met een nieuwe update. Die patch zal een aantal nieuwe features introduceren, die potjes nog spannender zullen maken.

  Among Us is al uitgekomen in 2018, maar sloeg destijds niet echt aan. Kort geleden zijn streamers alleen met de titel aan de slag gegaan en daardoor is Among Us plotseling extreem populair geworden. Van de één op de andere dag was Fall Guys niet langer de game van het moment, maar Among Us. Het help bovendien mee dat de titel op Steam slechts 3,99 euro is en op Android en iOS zelfs gratis. Spelers op alle platformen kunnen bovendien samen met elkaar spelen.

  Ontwikkelaar Innersloth wilde eerst een vervolg maken, maar door de influx van nieuwe spelers heeft de studio besloten om de game simpelweg nog beter te maken door middel van updates. Spelers die de beta spelen op Steam kunnen nu al met een aantal nieuwe features aan de slag.

  In de testversie is het momenteel mogelijk om anoniem stemmen in te voeren, waardoor je tijdens de stemronde niet meer ziet wie er op elkaar stemt. Daarnaast kan je ook invoeren dat de Task Bar alleen te zien is tijdens Meetings of zelfs helemaal niet meer. Op die manier is er mee onduidelijk voor spelers en krijgt de Imposter meer kans om zich een weg te liegen naar de overwinning.

  Wanneer komen de features naar Among Us?

  Wanneer en of deze veranderingen in de officiële versie van Among Us terecht komen is niet bekend. Zoals gezegd kunnen alleen spelers die bezig zijn met de beta versie met de nieuwe features aan de slag. Spelers op iOS en Android kunnen niet deelnemen aan de beta.

  Wil je ook de nieuwe features testen op Steam? Open dan de Properties van Among Us op het platform en ga vervolgens naar het tabblad Betas. In het drop-down menu kan je vervolgens de optie ‘public-beta’ kiezen, waarna een update zal starten. Wanneer je de game vervolgens opstart zal je in de testversie van Among Us terecht komen.

  Among Us

  Verkijgbaar vanaf 15 june 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.