GeForce Now voegt maar liefst 22 nieuwe games toe

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 18:00
el juego en la nube de nvidia se llama geforce now 104012 1f1665154889
Geforce Now voegt deze week niet minder dan 22 nieuwe games toe aan de streamingdienst. Onder de nieuwe titels bevinden zich ook nieuwe releases, waaronder Shadow Gambit, Age of Wonders 4, Moving Out 2 en F1 Manager 2023. Wie de games op Steam of Epic Games heeft, kan de games via GeForce Now gratis streamen!
Het is een mooie week voor wie zijn games graag via GeForce Now streamt. Nvidia voegt deze week maar liefst 22 nieuwe games toe aan de al meer dan 1500 games die al gestreamd kunnen worden.
Voor een hoge resolutie en RTX-features heb je meestal stevige hardware nodig. Maar met GeForce Now kan je de nieuwste games spelen, zonder over een krachtige PC te beschikken.
Regelmatig voegt Nvidia nieuwe games toe aan de streamingdienst. Deze week is het feest voor gebruikers van GeForce Now, want er komen maar liefst 22 nieuwe games bij.
Deze week springen diverse games eruit. Nieuwe releases als Shadow Gambit en The Texas Chain saw Massacre, Moving Out 2, Desynced en The Cosmic Wheel Sisterhood verschijnen al meteen bij release op de streamingdienst.

Welke games zijn er nieuw aan GeForce Now toegevoegd?

Bij Epic Games wordt deze week een inhaalslag gemaakt met een aantal games die onlangs verschenen, maar niet op GeForce Now verschenen. Dat gebeurt nu alsnog.

Dit is de hele lijst van 22 nieuwe games die deze week op Geforce Now verschijnen:
tcsm titledheroart 1920x1080 15958aa6caa749efe8121f1692111880

Wat is GeForce Now?

GeForce Now lijkt veel op het inmiddels 'overleden' Google Stadia. Net als Stadia is ook GeForce Now een streamingdienst voor PC, waar niet direct een gamescatalogus aan vebonden is. Toch is er wel een groot verschil. Een groot voordeel van GeForce Now is dat je geen games voor de dienst hoeft te kopen. Je koppelt je GeForce Now aan onder andere Steam en de Epic Games Store en kan de games die je daar gekocht (of gekregen!) hebt spelen via GeForce Now. Je loopt dus niet de kans je games kwijt te raken, mocht je je abonnement willen beëindigen. Bovendien kan je de dienst gratis uitproberen.
Het basis abonnement biedt weliswaar maximale gamesessies van 1 uur, maar dat is lang genoeg om te kunnen beoordelen of jouw systeem en internetverbinding voldoende toegerust is om gebruik te maken van de dienst. Als gamer loop je zo dus geen enkel risico en dat is wel zo prettig.

GeForce Now is er in drie 'smaken'

  • Een gratis abonnement dat gelimiteerd is tot speelsessies van 1 uur en een 'standaard rig', wat een schermresolutie van 1080p biedt. Met dit abonnement kan je in een wachtrij terecht komen en moeten wachten tot je speelsessie start.
  • Priority voor 9,99 euro per maand. Dit levert je voorrang op op de wachtrij, je kan dus vrijwel altijd meteen met je gamesessie starten. Bovendien speel je op een game rig met RTX en kan je speelsessie tot wel 6 uur duren.
  • Voor wie echt alles uit de kast wil halen is er het Ultimate abonnement voor 19,99 euro per maand. Je speelt dan op een 4K RTX enabled rig met minimaal een RTX 3080 of RTX 4080.
Wekelijks komen er dus nieuwe games bij die via GeForce Now ondersteund worden, waaronder vaak ook de gratis games die Epic Games weggeeft in de Store. Je kan die games dan dus spelen op diverse apparaten, waaronder mobieltjes, laptops of tablets.