GeForce Now voegt Cities: Skylines 2, Alan Wake 2 en veel meer toe

News
zondag, 29 oktober 2023 om 10:00
el juego en la nube de nvidia se llama geforce now 104012 1f1665154889
Nvidia breidt het aantal beschikbare games voor GeForce Now snel uit. Deze week worden vijftien nieuwe games toegevoegd aan het totaal van meer dan 1500 speelbare games via de streamingdienst. Alan Wake 2, Cities: Skylines 2 en meer zijn nu speelbaar of worden snel toegevoegd.
Wekelijks voegt Nvidia tientallen games toe aan de eigen streamingdienst GeForce Now. Deze week zijn dat er met vijftien net iets minder, maar het zijn dan ook niet de minste! Wie Alan Wake 2, de Dishonored serie of Cities: Skylines 2 wil streamen, kan bij GeForce Now terecht.
Geforce Now is de streamingdienst van Nvidia en biedt gamers de kans om hun games op moderne hardware te spelen, zonder daadwerkelijk een stevige PC te hoeven aanschaffen. Je hoeft geen games bij Nvidia te kopen. Als je de game al bezit via Steam, Epic Games of Game Pass, kan je hem via GeForce Now streamen. De lijst aan ondersteunde games wordt steeds langer, maar let wel op: niet altijd is de game via elk platform speelbaar!
Deze week voegt Nvidia de volgende games toe aan de lijst ondersteunde games:
Bovendien meldt Nvidia dat Alan Wake 2 'spoedig' ook speelbaar zal zijn. Dat zal dus helaas niet meteen bij de lancering van de game het geval zijn.
screenshot 2023 10 27 at 12 24 05 nvidia geforce nowf1698402381

Meer games, hogere prijs

Nvidia timmert flink aan de weg met GeForce Now. het aantal speelbare games loopt snel op en door de overeenkomst met Microsoft over het toevoegen van Xbox en Game Pass games is de verwachting dat dat alleen maar sneller zal gaan. Helaas heeft Nvidia daarom besloten dat de maandprijs van GeForce Now omhoog zal gaan.
Vanaf 1 november worden de prijzen voor Nederland:
  • GeForce Basic blijft gratis
  • GeForce Priority wordt 10,99 euro per maand, 54,99 euro voor 6 maanden
  • GeForce Ultimate wordt 21,99 euro per maand, 109 euro voor 6 maanden
De nieuwe prijzen gaan in per 1 november, maar Nvidia heeft aangegeven dat iedereen, zowel bestaande als nieuwe abonnees, de kans krijgt om voor die datum het abonnement voor zes maanden vast te zetten op de huidige prijs.