The Mandalorian finale liet Disney Plus crashen

News
maandag, 21 december 2020 om 11:30
schermafbeelding 2019 11 08 om 003730f1573169919
Waren jullie ook zo mindblown over de finale van seizoen 2 van The Mandalorian? Jullie waren niet de enige. Disney+ zelf kon het namelijk zelf ook niet helemaal goed aan. Zodra de aflevering rond middernacht online kwam, werd de connectie ontzettend traag en konden veel mensen niet naar de gloednieuwe aflevering kijken.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS!

Dit was natuurlijk tot irritatie van velen, want iedereen ging ervan uit dat er nogal wat zou gaan gebeuren in deze finale. De crash zorgde ervoor dat Disney+ eerst erg lang bezig was met laden, waarna je een melding kreeg dat er iets fout gegaan was en je het opnieuw moest proberen. Gelukkig duurde deze crash maar vijf minuutjes, waardoor de Star Wars fans al snel verder konden kijken.

Bizar einde

Ondertussen weten we dat er ook echt nogal wat gebeurde in ‘Chapter 16’ van The Mandalorian. Nadat Din Djarin twee afleveringen eerder Grogu kwijtraakte aan Moff Gideon, wilde hij het kind natuurlijk redden. Dit deed hij niet in zijn eentje. Hij kreeg hulp van een team van hele vaardige mensen. Boba Fett, Fennec Shand, Koska Reeves, Bo-Katan en natuurlijk Cara Dune.
De vijf gaan op pad om Grogu te redden en Moff Gideon te verslaan. In eerste instantie verloopt dit allemaal behoorlijk volgens plan, maar dan komen Moff Gideon’s Dark Troopers voor problemen zorgen. Deze vijanden lijken te sterk voor de vijf, waardoor een geheimzinnige verschijning de vijf moet komen redden.

Oude Bekende

Dit blijkt niet zomaar een man. Luke Skywalker is degene die de Dark Troopers verslaat en Grogu op komt halen om hem vervolgens te trainen met de force. Grogu vertrekt met Luke en Mando blijft achter. Er blijft gelukkig nog wel een hoop over voor een derde seizoen. Die staat voor 2021 op de planning.

Populair Nieuws

Laatste Reacties