Geen proefperiode meer voor nieuwe Netflix gebruikers

  Netflix is binnen Nederland gestopt met het aanbieden van een gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers. Dit is vermeld op een supportpagina van de streamingdienst.

  Sinds 2013 is Netflix gelanceerd in Nederland en tot op heden was er voor nieuwe gebruikers altijd een gratis proefperiode. In deze periode kon je een maand lang gratis kennismaken met alles wat werd aangeboden door de streamingdienst. Dit is nu verleden tijd, het nieuws is vermeld op de supportpagina van Netflix zelf.

  Op de pagina staat letterlijk “Gratis proefperioden worden niet aangeboden in je land.” Vervolgens word je doorverwezen naar een andere pagina waar je keuze moet maken uit de verschillende abonnementen. Je zit overigens niet voor lange tijd aan het abonnement vast, je kunt deze opzeggen wanneer je wil.

  Nu er geen proefperiode meer is zijn nieuwe klanten genoodzaakt om direct uit één van de verschillende abonnementen te kiezen. Er is keuze uit drie verschillende opties, het basisabonnement voor €7,99 per maand, het standaardabonnement voor €10,99 per maand en tot slot het premiumabonnement voor €13,99 per maand.

  Bij het basisabonnement kun je op maximaal één schermen tegelijk streamen, ook is er geen HD of Ultra HD beschikbaar. Bij het standaardabonnement kun je op twee schermen tegelijk streamen, HD is wel beschikbaar, maar Ultra HD daarentegen niet. Bij de premium editie is alles beschikbaar en kun je op maar liefst vier schermen tegelijk iets streamen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.